a1 prepaid promo banner, girl standing on hands


Сакаш незаборавни моментни и возбудлива забава? Сакаш да сурфаш, да четуваш, да споделуваш и да зборуваш бескрајно многу? Месечниот припејд пакет има БУКВАЛНО сè што ти треба!

Aктивирај го месечниот припејд пакет XL и добиј неограничено сурфање на социјалните мрежи Facebook, Instagram, TikTok, Twitter, Messenger, Snapchat и WhatsApp, неограничени разговори и SMS-пораки кон сите национални мрежи и 5GB интернет за опуштено сурфање, цел месец, за 499 ден./месечно. 

Сите А1 Припејд корисници месечниот пакет XL можат да го активираат преку апликацијата Мојот А1 или со испраќање SMS-порака со текст XL на бројот 1474. Пакетот ќе биде достапен за користење откако корисникот ќе добие потврда преку SMS-порака. 

Активираниот пакет автоматски се обновува по истекот на неговата валидност доколку корисникот има доволно кредит на припејд сметката. 

Погледни ги сите нови припејд месечни пакети тука.

За повеќе информации јавете се во Kонтакт центар на 077 1234.