Нови ТВ канали со A1 Xplore TV

Гледајте ги најпопуларните содржини на Eurosport, TLC и Discovery каналите, без дополнителна претплата!

Гледајте ги најпопуларните содржини на ТВ каналите Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD, Discovery HD, како и TLC, кои сега се достапни за сите корисници на A1 Xplore TV, без дополнителна претплата!
TV каналите можете да ги најдете на следните позиции:
• Eurosport 1 – 50,
• Eurosport 2 – 51,
• TLC – 68,
• Discovery - 69

Корисниците на телевизиска услуга преку DVB-T технологија, ги добиваат ТВ каналите Discovery, Eurosport 1, Eurosport 2, TLC и Da Vinci, достапни на позициите 34, 35, 36, 69 и 73.

Целосен преглед на вклучените ТВ канали во секој од тарифните модели и дополнителни ТВ пакети, можете да најдете тука.
ТВ каналите се автоматски активирани и вклучени во програмската шема за сите корисници на A1 Xplore TV, односно сите корисници на актуелните тарифни модели за телевизиски услуги, објавени на www.A1.mk. Оние корисници кои нема автоматски да ги добијат каналите, потребно е да извршат прескенирање на ТВ ресиверот или ТВ приемникот.

За повеќе информации јавете се на 077 1234.