A1 Net Neon и A1 Combo Neon

Активирајте онлајн без обврзувачки договор на 24 месеци!

Изберете А1 Net Neon или А1 Combo Neon и уживајте во слободата!

Со A1 Net Neon и A1 Combo Neon, без договорна обврска за времетраење на договорот, без трошоци за инсталација и по супер цена добивате:

A1 Net Neon
Неограничен интернет
  • до 15/1 Mbps
Бесплатна фиксна линија
  • без вклучени разговори
 
599ден./мес.

Вклучените ТВ-канали, во рамките на тарифниот модел A1 Combo Neon, можете да ги видите тука.

Активацијата на овие тарифни модели може да се изврши само онлајн, со испраќање електронска нарачка или нарачка преку A1 Live Shop.