А1 Neon

Oнлајн тарифа

A1 Neon

A1 Net Sef

до 50GB


 

10GB
15GB

национален интернет
Неограничени
минути и SMS
Неограничен интернет
секоја вечер од
00:00ч до 06:00ч
799
ден./месечно
Нарачај
Препорачана тарифа

A1 Neon+

A1 Net Sef

до 100GB со можност за размена

15GB
100GB

национален интернет
Неограничени
минути и SMS
Неограничен интернет
секоја вечер од
00:00ч до 06:00ч
999
ден./месечно
Нарачај

Изберете А1 Neon+, активирајте онлајн или преку A1 Live Shop и добијте:

  • Промотивни 100GB мобилен интернет за цело времетраење на договорот
  • Ноќна опција за неограничен интернет, секоја вечер, од 12 часот на полноќ до 6 часот наутро
  • до 100GB во А1 Net Sef, со кој ќе го сочувувате неискористениот месечен интернет од Вашата тарифа. Плус, добивате и опција за размена на сочуваниот интернет во A1 Net Sef со интернет во роаминг или за разговори кон странство 
  • Дополнителен попуст за телефон достапен само со A1 Neon+ и A1 Neon тарифи

ПРОМОТИВНО

A1 Xplore Music by Deezer 3 месеци бесплатно со А1 Neon+ и A1 Neon!

Слушајте ја омилената музика 3 месеци бесплатно, без реклами и без да трошите од месечниот интернет вклучен во Вашата тарифа!

Дознај повеќе

Количините на телефони се ограничени!

Oнлајн попустот се однесува на одредени смартфони. За дополнителен избор на телефони, со онлајн попуст, проверете ја целата понуда.

Промотивните 30GB се достапни исклучиво со склучување на договор на тарифните модели A1 Neon+ или A1 Neon+ SIM, со склучен нов, или обнова на постоечки договор во времетраење од 24 месеци. Промотивните понуди се достапни само за приватни корисници, со онлајн нарачка преку www.a1.mk или Live Shop. Еднократниот надоместок за активација на тарифен модел изнесува 59 денари по линија. Неограничените минути и SMS-пораки важат кон сите национални мрежи. Интервалот на тарифирање за разговори е 60 секунди, а за национален интернет е 1KB.

Со искористување на вклучениот национален интернет, во основниот пакет, продолжувате да користите интернет бесплатно, но со намалена брзина, освен во периодот, во времетраење на ноќната опција, за неограничен интернет. Ноќната интернет опција не се пренесува во А1 Net Sef.

А1 Neon SIM тарифи

Доколку немаш потреба од телефон, избери А1 Постпејд SIM-картичка и склучи договор на неопределено време, избирајќи ја A1 Neon SIM или A1 Neon+ SIM тарифата, со пониска месечна претплата.

A1 Neon SIM

A1 Net Sef

до 50GB


 

10GB
15GB

национален интернет
Неограничени
минути и SMS
Неограничен интернет
секоја вечер од 00:00ч. до 06:00ч.
649
ден./месечно
Нарачај

A1 Neon+ SIM

A1 Net Sef

до 100GB со можност за размена

15GB
100GB

национален интернет
Неограничени
минути и SMS
Неограничен интернет
секоја вечер од 00:00ч. до 06:00ч.
799
ден./месечно
Нарачај