Услугата A1 WebTV повеќе не е достапна за користење.

За да гледате телевизија на сите Ваши уреди, каде и да сте, Ви ја препорачуваме апликацијата А1 XploreTV Go.

 

 

 

Инсталирајте ја апликација A1 Xplore TV

A1 Xplore TV GO е нова апликација која Ви овозможува да гледате до 80 домашни и странски ТВ канали на Вашиот смарт-телевизор, лаптоп, таблет или смартфон, каде и да се наоѓате. Сè што Ви е потребно е само интернет конекција на уредот каде што сакате да гледате телевизија, без инсталација на ТВ ресивер, каблирање или монтажа.