HDMI,USB CI+
1227.7 x 742.7 x 256.2 mm
13.1 kg
4K Ultra HD LED
SmartOS
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
Zgjidh ngjyrën

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Nova M
Ndrysho tarifën
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi

470 den. x 48 muaj

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Nova XS

499 den./muaj

Çmimi për Philips 55PUS7556/12

595 den. x 48 muaj
Zgjidhni

A1 Nova S

899 den./muaj

Çmimi për Philips 55PUS7556/12

533 den. x 48 muaj
Zgjidhni

A1 Nova M

1.099 den./muaj

Tarifa e rekomanduar

Çmimi për Philips 55PUS7556/12

470 den. x 48 muaj
E zgjedhur

A1 Nova L

1.299 den./muaj

Çmimi për Philips 55PUS7556/12

366 den. x 48 muaj
Zgjidhni
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Philips 55PUS7556/12

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Myki Pet

199 den./muaj

250MB
 
internet kombëtar 
për shfrytëzimin e smart-orës 
500 minuta
 
drejt A1 
  
50 minuta
 
drejt rrjeteve tjera kombëtare 
  

Çmimi për Philips 55PUS7556/12

637 den. x 48 muaj
Zgjidhni

A1 Myki

399 den./muaj

250MB
 
internet kombëtar 
për shfrytëzimin e smart-orës 
500 minuta
 
drejt A1 
  
50 minuta
 
drejt rrjeteve tjera kombëtare 
  
50 SMS
 
drejt të gjitha rrjeteve 
  

Çmimi për Philips 55PUS7556/12

627 den. x 48 muaj
Zgjidhni

A1 Pulse

0 den./muaj

Çmimi për Philips 55PUS7556/12

/

A1 Nova XS

499 den./muaj

 
 
4GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
 
 
  

Çmimi për Philips 55PUS7556/12

595 den. x 48 muaj
Zgjidhni

A1 Nova XS SIM

449 den./muaj

 
 
4GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 

Çmimi për Philips 55PUS7556/12

/

A1 Nova S

899 den./muaj

10GB
 
20GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
  
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për Philips 55PUS7556/12

533 den. x 48 muaj
Zgjidhni

A1 Nova S SIM

799 den./muaj

10GB
 
20GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
  
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  

Çmimi për Philips 55PUS7556/12

/

A1 Nova M

1.099 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për Philips 55PUS7556/12

470 den. x 48 muaj
E zgjedhur

A1 Nova M SIM

999 den./muaj

5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  

Çmimi për Philips 55PUS7556/12

/

A1 Nova L

1.299 den./muaj

5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për Philips 55PUS7556/12

366 den. x 48 muaj
Zgjidhni

A1 Nova L SIM

1.099 den./muaj

5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
5GB internet në roaming 
100 minuta jashtë vendit 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  

Çmimi për Philips 55PUS7556/12

/

A1 Nova XL

1.599 den./muaj

5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
 
 
  
  

Çmimi për Philips 55PUS7556/12

304 den. x 48 muaj
Zgjidhni

A1 Nova XL SIM

1.399 den./muaj

5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  

Çmimi për Philips 55PUS7556/12

/

A1 Senior

299 den./muaj

 
 
500MB
 
internet kombëtar 
Pakufi
 
Minuta drejt A1 
  
50
 
Minuta drejt rrjeteve tjera 
kombëtare (fikse/cel.) 
50
 
SМЅ drejt të gjitha 
rrjeteve kombëtare 

Çmimi për Philips 55PUS7556/12

/
Basic price
30.552denarë
Pripejd
30.552denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
30.552denarë

Philips 55PUS7556/12

Çka ka në kuti?
  • PHILIPS 55PUS7556
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
Karakteristikat themelore
  • HDMI,USB CI+
  • 1227.7 x 742.7 x 256.2 mm
  • 13.1 kg
  • 4K Ultra HD LED
  • SmartOS
742.7 мм
1227.7 мм
Karakteristikat e hollësishme
Ekrani 4K Ultra HD LED
Madhësia e ekranit 55"
Sistemi operativ SmartOS
Dimensionet 1227.7 x 742.7 x 256.2 mm
Pesha 13.1 kg
Garancia 24

Philips 55PUS7556/12

Garancia dhe servisi
24
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Philips 55PUS7556/12, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Electro Vizija

1615 street, no.4, 1000 Skopje, Makedonija

Philips 55PUS7556/12

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

0
0
0
0
0
0