Çmimi i pajisjes 21.136 den. në A1 Ultra XL

Xiaomi 13T 5G 8/256

Lexo më shumë
8GB / 256GB
50+50+12MP rear + 20MP front
Octa-core
6.67" FHD+ AMOLED, 144Hz
5000 mAh
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
8GB / 256GB
50+50+12MP rear + 20MP front
Octa-core
6.67" FHD+ AMOLED, 144Hz
5000 mAh
Ngjyrën: Blue

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Ultra XL
Ndrysho tarifën
1.699 den./muaj
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi i pajisjes

881 den. x 24 muaj

Tarifa: A1 Ultra XL
1.699 den./muaj
Çmimi

881 den. x 24 muaj

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Ultra XS

549 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
6GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Xiaomi 13T 5G 8/256

1.589 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra S

999 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
60GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Xiaomi 13T 5G 8/256

1.423 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra M

1.199 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
3 muaj falas
 
  

Çmimi për Xiaomi 13T 5G 8/256

1.298 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra L

1.399 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
50 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
6 muaj falas
 
  

Çmimi për Xiaomi 13T 5G 8/256

1.089 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra XL

1.699 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 200GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
12 muaj falas
 
  

Çmimi për Xiaomi 13T 5G 8/256

881 den. x 24 muaj
E zgjedhur
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Xiaomi 13T 5G 8/256

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Ultra XS

549 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
6GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Xiaomi 13T 5G 8/256

1.589 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra S

999 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
60GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Xiaomi 13T 5G 8/256

1.423 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra M

1.199 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
3 muaj falas
 
  

Çmimi për Xiaomi 13T 5G 8/256

1.298 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra L

1.399 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
50 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
6 muaj falas
 
  

Çmimi për Xiaomi 13T 5G 8/256

1.089 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra XL

1.699 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 200GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
12 muaj falas
 
  

Çmimi për Xiaomi 13T 5G 8/256

881 den. x 24 muaj
E zgjedhur

A1 Senior

299 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
500MB
 
internet kombëtar 
Pakufi
 
Minuta drejt A1 
  
50
 
Minuta drejt rrjeteve tjera 
kombëtare (fikse/cel.) 
50
 
SМЅ drejt të gjitha 
rrjeteve kombëtare 

Çmimi për Xiaomi 13T 5G 8/256

/
Basic price
39.999denarë
Pripejd
41.999denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
41.999denarë

Zgjidh

Xiaomi 13T 5G 8/256 is a sleek and powerful smartphone that combines impressive performance with generous storage capacity. This device is designed for those who demand speed and ample space for their digital needs. The powerful processor with high-performance and 5G connectivity, it ensures swift app launches and seamless internet browsing. The 8GB of RAM ensures smooth multitasking, while the spacious 256GB of internal storage lets you store a vast collection of photos, videos, apps, and files. With a sleek and modern design, this smartphone is not only technically impressive but also visually appealing, making it a well-rounded choice for users looking for a feature-rich, high-capacity device.

Xiaomi 13T 5G 8/256

Çka ka në kuti?
  • Xiaomi 13T 5G 8/256
  • Адаптер
  • Кабел за полнење
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
Karakteristikat themelore
  • 8GB / 256GB
  • 50+50+12MP rear + 20MP front
  • Octa-core
  • 6.67" FHD+ AMOLED, 144Hz
  • 5000 mAh
75.7 mm
162.2 mm
Karakteristikat e hollësishme
Rrjeti GSM/HSPA/LTE/5G
Lloji i SIM Dual Nano SIM & eSIM
Ekrani AMOLED FHD+ (2712x1220), 144Hz
Madhësia e ekranit 6.67"
Kamera 50+50+12MP
Sistemi operativ Android
CPU Octa-core
Memorja e integruar 256 GB
RAM memorja 8 GB
Bateria 5000 mAh
Menyja në maqedonisht Yes
Telefoni punon vetëm me A1 SIM kartelë No
Kamera e përparme 20MP
Dimensionet 162.2 x 75.7 x 8.62/8.49 mm
Pesha 193/197g
Garancia 24

Xiaomi 13T 5G 8/256

Garancia dhe servisi
24
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Xiaomi 13T 5G 8/256, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Xiaomi 13T 5G 8/256

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 1 recenzione për këtë pajisje

1
0
0
0
0
5
01.11.2023

A Ju ndihmoi ky recenzion?