Samsung Galaxy Z Fold 5 5G 512

Ngritni përvojën tuaj celulare me Samsung Galaxy Z Fold 5G. Kjo pajisje premium kombinon një dizajn mahnitës të palosshëm me veçori të fuqishme. Kaloni pa probleme midis një ekrani tablet 7,6 inç dhe një smartfon kompakt. Me lidhjen 5G, performancën e fuqishme dhe aftësitë e gjithanshme për shumë detyra, Galaxy Z Fold 5G ripërcakton se çfarë mund të jetë një smartfon.

Lexo më shumë
12+50+10MP rear + 4&10MP front
12 GB
7.6" (open) Dynamic AMOLED 2X
4400 mAh
Octa-core
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
12+50+10MP rear + 4&10MP front
12 GB
7.6" (open) Dynamic AMOLED 2X
4400 mAh
Octa-core
Ngjyrën: Icy Blue

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Ultra Online XL
Ndrysho tarifën
1.359 den./muaj
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi i pajisjes

den. x 24 muaj

Tarifa: A1 Ultra Online XL
1.359 den./muaj
Çmimi

den. x 24 muaj

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Ultra Online M

959 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
A1 Net Sef
 
  
 
 
  
  

Çmimi për Samsung Galaxy Z Fold 5 5G 512

/

A1 Ultra Online L

1.119 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
A1 Net Sef
 
  
  

Çmimi për Samsung Galaxy Z Fold 5 5G 512

/

A1 Ultra Online XL

1.359 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
A1 Net Sef
 
до 200GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
100 минути
 
меѓународни разговори 
  

Çmimi për Samsung Galaxy Z Fold 5 5G 512

/

A1 Ultra XS

549 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
6GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Samsung Galaxy Z Fold 5 5G 512

/

A1 Ultra S

999 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
60GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Samsung Galaxy Z Fold 5 5G 512

4.834 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra M

1.199 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
3 muaj falas
 
  

Çmimi për Samsung Galaxy Z Fold 5 5G 512

4.709 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra L

1.399 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
50 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
6 muaj falas
 
  

Çmimi për Samsung Galaxy Z Fold 5 5G 512

4.501 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra XL

1.699 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 200GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
12 muaj falas
 
  

Çmimi për Samsung Galaxy Z Fold 5 5G 512

4.293 den. x 24 muaj
Zgjidhni
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Samsung Galaxy Z Fold 5 5G 512

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Ultra XS

549 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
6GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Samsung Galaxy Z Fold 5 5G 512

/

A1 Ultra S

999 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
60GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Samsung Galaxy Z Fold 5 5G 512

4.834 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra M

1.199 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
3 muaj falas
 
  

Çmimi për Samsung Galaxy Z Fold 5 5G 512

4.709 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra L

1.399 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
50 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
6 muaj falas
 
  

Çmimi për Samsung Galaxy Z Fold 5 5G 512

4.501 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra XL

1.699 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 200GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
12 muaj falas
 
  

Çmimi për Samsung Galaxy Z Fold 5 5G 512

4.293 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Senior

299 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
500MB
 
internet kombëtar 
Pakufi
 
Minuta drejt A1 
  
50
 
Minuta drejt rrjeteve tjera 
kombëtare (fikse/cel.) 
50
 
SМЅ drejt të gjitha 
rrjeteve kombëtare 

Çmimi për Samsung Galaxy Z Fold 5 5G 512

/

A1 Ultra Online M

959 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
A1 Net Sef
 
  
 
 
  
  

Çmimi për Samsung Galaxy Z Fold 5 5G 512

/

A1 Ultra Online L

1.119 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
A1 Net Sef
 
  
  

Çmimi për Samsung Galaxy Z Fold 5 5G 512

/

A1 Ultra Online XL

1.359 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
A1 Net Sef
 
до 200GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
100 минути
 
меѓународни разговори 
  

Çmimi për Samsung Galaxy Z Fold 5 5G 512

/
Basic price
121.999denarë
Pripejd
123.999denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
123.999denarë

Ngritni përvojën tuaj celulare me Samsung Galaxy Z Fold 5G. Kjo pajisje premium kombinon një dizajn mahnitës të palosshëm me veçori të fuqishme. Kaloni pa probleme midis një ekrani tablet 7,6 inç dhe një smartfon kompakt. Me lidhjen 5G, performancën e fuqishme dhe aftësitë e gjithanshme për shumë detyra, Galaxy Z Fold 5G ripërcakton se çfarë mund të jetë një smartfon.

Samsung Galaxy Z Fold 5 5G 512

Çka ka në kuti?
  • Samsung Galaxy Z Fold 5 5G 512
  • Кабел за полнење
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
Karakteristikat themelore
  • 12+50+10MP rear + 4&10MP front
  • 12 GB
  • 7.6" (open) Dynamic AMOLED 2X
  • 4400 mAh
  • Octa-core
154.9 mm
129.9 mm
Karakteristikat e hollësishme
Rrjeti GSM/HSPA/LTE/5G
Lloji i SIM Dual Nano SIM & eSIM
Ekrani Dynamic AMOLED 2X (2176x1812)
Madhësia e ekranit 7.6" (OPEN) / 6.2" (CLOSE)
Kamera 12+50+10MP
Sistemi operativ Android
CPU Octa-core
Memorja e integruar 512 GB
RAM memorja 12 GB
Bateria 4400 mAh
Menyja në maqedonisht Yes
Telefoni punon vetëm me A1 SIM kartelë No
Kamera e përparme 4MP & 10MP
Dimensionet 129.9 x 154.9 x 6.1mm (open)
Pesha 253g
Garancia 24

Samsung Galaxy Z Fold 5 5G 512

Garancia dhe servisi
24
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Samsung Galaxy Z Fold 5 5G 512, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Samsung Galaxy Z Fold 5 5G 512

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

0
0
0
0
0
0