Çmimi i pajisjes 72.999 den. në A1 Ultra Online XL

Samsung Galaxy Z Flip 5 5G 256

Ky telefon kompakt krenohet me një dizajn që është sa inovativ aq edhe elegant. Me disa nuanca të ndryshme për të zgjedhur, Galaxy Z Flip 5 ju lejon të shprehni individualitetin tuaj. Lëshoni kreativitetin tuaj dhe personalizoni telefonin tuaj me miniaplikacionet tuaja të preferuara, sfondet dinamike të videove, stilet e orës dhe më shumë. Regjistroni momente të paharrueshme pa mundim, edhe kur telefoni është i mbyllur. Me dritaren Flex në anën e pasme të telefonit, mund të bëni, shikoni dhe modifikoni lehtësisht fotot tuaja. Ai ushqen aventurat tuaja me një bateri të fuqishme 3700 mAh që i përshtatet stilit tuaj dinamik të jetës.

Lexo më shumë
8 GB
3700 mAh
6.7" Dynamic AMOLED 2X
12+12MP rear + 10MP front
Octa-core
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
8 GB
3700 mAh
6.7" Dynamic AMOLED 2X
12+12MP rear + 10MP front
Octa-core
Ngjyrën: Cream

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Ultra Online XL
Ndrysho tarifën
1.359 den./muaj
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi i pajisjes

den. x 24 muaj

Tarifa: A1 Ultra Online XL
1.359 den./muaj
Çmimi

den. x 24 muaj

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Ultra Online M

959 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
A1 Net Sef
 
  
 
 
  
  

Çmimi për Samsung Galaxy Z Flip 5 5G 256

/

A1 Ultra Online L

1.119 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
A1 Net Sef
 
  
  

Çmimi për Samsung Galaxy Z Flip 5 5G 256

/

A1 Ultra Online XL

1.359 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
A1 Net Sef
 
до 200GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
100 минути
 
меѓународни разговори 
  

Çmimi për Samsung Galaxy Z Flip 5 5G 256

/

A1 Ultra XS

549 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
6GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Samsung Galaxy Z Flip 5 5G 256

/

A1 Ultra S

999 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
60GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Samsung Galaxy Z Flip 5 5G 256

/

A1 Ultra M

1.199 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
3 muaj falas
 
  

Çmimi për Samsung Galaxy Z Flip 5 5G 256

/

A1 Ultra L

1.399 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
50 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
6 muaj falas
 
  

Çmimi për Samsung Galaxy Z Flip 5 5G 256

/

A1 Ultra XL

1.699 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 200GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
12 muaj falas
 
  

Çmimi për Samsung Galaxy Z Flip 5 5G 256

/
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Samsung Galaxy Z Flip 5 5G 256

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Ultra XS

549 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
6GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Samsung Galaxy Z Flip 5 5G 256

/

A1 Ultra S

999 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
60GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Samsung Galaxy Z Flip 5 5G 256

/

A1 Ultra M

1.199 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
3 muaj falas
 
  

Çmimi për Samsung Galaxy Z Flip 5 5G 256

/

A1 Ultra L

1.399 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
50 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
6 muaj falas
 
  

Çmimi për Samsung Galaxy Z Flip 5 5G 256

/

A1 Ultra XL

1.699 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 200GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
12 muaj falas
 
  

Çmimi për Samsung Galaxy Z Flip 5 5G 256

/

A1 Senior

299 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
500MB
 
internet kombëtar 
Pakufi
 
Minuta drejt A1 
  
50
 
Minuta drejt rrjeteve tjera 
kombëtare (fikse/cel.) 
50
 
SМЅ drejt të gjitha 
rrjeteve kombëtare 

Çmimi për Samsung Galaxy Z Flip 5 5G 256

/

A1 Ultra Online M

959 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
A1 Net Sef
 
  
 
 
  
  

Çmimi për Samsung Galaxy Z Flip 5 5G 256

/

A1 Ultra Online L

1.119 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
A1 Net Sef
 
  
  

Çmimi për Samsung Galaxy Z Flip 5 5G 256

/

A1 Ultra Online XL

1.359 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
A1 Net Sef
 
до 200GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
100 минути
 
меѓународни разговори 
  

Çmimi për Samsung Galaxy Z Flip 5 5G 256

/
Basic price
72.999denarë
Pripejd
74.999denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
74.999denarë

Zgjidh

Ky telefon kompakt krenohet me një dizajn që është sa inovativ aq edhe elegant. Me disa nuanca të ndryshme për të zgjedhur, Galaxy Z Flip 5 ju lejon të shprehni individualitetin tuaj. Lëshoni kreativitetin tuaj dhe personalizoni telefonin tuaj me miniaplikacionet tuaja të preferuara, sfondet dinamike të videove, stilet e orës dhe më shumë. Regjistroni momente të paharrueshme pa mundim, edhe kur telefoni është i mbyllur. Me dritaren Flex në anën e pasme të telefonit, mund të bëni, shikoni dhe modifikoni lehtësisht fotot tuaja. Ai ushqen aventurat tuaja me një bateri të fuqishme 3700 mAh që i përshtatet stilit tuaj dinamik të jetës.

Samsung Galaxy Z Flip 5 5G 256

Çka ka në kuti?
  • Samsung Galaxy Z Flip 5 5G 256
  • Кабел за полнење
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
Karakteristikat themelore
  • 8 GB
  • 3700 mAh
  • 6.7" Dynamic AMOLED 2X
  • 12+12MP rear + 10MP front
  • Octa-core
6.9 mm
165.1 mm
71.9 mm
Karakteristikat e hollësishme
Rrjeti GSM/HSPA/LTE/5G
Lloji i SIM Dual Nano SIM & eSIM
Ekrani Dynamic AMOLED 2X (2640x1080)
Madhësia e ekranit 6.7" (OPEN) / 3.4" (CLOSE)
Kamera 12+12MP
Sistemi operativ Android
CPU Octa-core
Memorja e integruar 256 GB
RAM memorja 8 GB
Bateria 3700 mAh
Menyja në maqedonisht Yes
Telefoni punon vetëm me A1 SIM kartelë No
Kamera e përparme 10MP
Dimensionet 71.9 x 165.1 x 6.9mm (open)
Pesha 187g
Garancia 24

Samsung Galaxy Z Flip 5 5G 256

Garancia dhe servisi
24
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Samsung Galaxy Z Flip 5 5G 256, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Samsung Galaxy Z Flip 5 5G 256

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

0
0
0
0
0
0