Çmimi i pajisjes 29.056 den. në A1 Ultra L

Samsung Galaxy S23 FE 5G 8/128

Lexo më shumë
6.4" FHD+ Dynamic AMOLED 2x
50+12+8MP rear + 10MP front
8GB / 128GB
4500 mAh
Octa Core
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
6.4" FHD+ Dynamic AMOLED 2x
50+12+8MP rear + 10MP front
8GB / 128GB
4500 mAh
Octa Core
Ngjyrën: Graphite

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Ultra L
Ndrysho tarifën
1.399 den./muaj
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi i pajisjes

1.211 den. x 24 muaj

Tarifa: A1 Ultra L
1.399 den./muaj
Çmimi

1.211 den. x 24 muaj

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Samsung Galaxy S23 FE 5G 8/128

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Basic price
42.999denarë
Pripejd
44.999denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
44.999denarë

Zgjidh

Samsung Galaxy S23 FE 5G 8/128

Çka ka në kuti?
  • Samsung Galaxy S23 FE 5G 8/128
  • Кабел за полнење
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
Karakteristikat themelore
  • 6.4" FHD+ Dynamic AMOLED 2x
  • 50+12+8MP rear + 10MP front
  • 8GB / 128GB
  • 4500 mAh
  • Octa Core
8.2 mm
76.5 mm
158.0 mm
Karakteristikat e hollësishme
Rrjeti GSM/HSPA/LTE/5G
Lloji i SIM Dual Nano SIM & eSIM
Ekrani FHD+ Dynamic AMOLED 2x
Madhësia e ekranit 6.4"
Kamera 50+12+8MP
Sistemi operativ Android
CPU Octa-core
Memorja e integruar 128 GB
RAM memorja 8 GB
Bateria 4500 mAh
Menyja në maqedonisht Yes
Telefoni punon vetëm me A1 SIM kartelë No
Kamera e përparme 10MP
Dimensionet 158.0 x 76.5 x 8.2 mm
Тежина 209 g
Garancia 24

Samsung Galaxy S23 FE 5G 8/128

Garancia dhe servisi
24
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Samsung Galaxy S23 FE 5G 8/128, kontaktoni servisuesin e autorizuar.


Video Data service center for mobile phones

"Ruzveltova" street no. 72, 1000 Skopje, Makedonija

Samsung Galaxy S23 FE 5G 8/128

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

0
0
0
0
0
0