Motorola Edge 40 5G 8/256GB

Motorola Edge 40 5G 8/256 GB është një telefon inteligjent më i avancuar që ndërthur pa probleme stilin dhe funksionalitetin. RAM-i i tij i gjerë 8 GB dhe kapaciteti i madh i ruajtjes prej 256 GB ofrojnë një mjedis ideal për kryerjen e shumë detyrave dhe ruajtjen e të gjithë skedarëve, fotove dhe videove tuaja të rëndësishme. Pajisja krenohet me një ekran mahnitës që përkulet rreth skajeve, duke ofruar një përvojë mbresëlënëse shikimi dhe pamje të gjalla. Me një sistem të fuqishëm kamerash që përfshin veçori të përmirësuara me AI, Motorola Edge 40 5G kap foto dhe video mahnitëse në kushte të ndryshme ndriçimi. Ky telefon inteligjent është krijuar për të vazhduar me stilin tuaj të jetesës moderne, duke ofruar aftësi të performancës së lartë dhe një dizajn të shkëlqyeshëm që me siguri do t'ju tërheq vëmendjen.

Lexo më shumë
6.55" P-OLED, FHD+
50+13MP rear + 32MP front
4400 mAh
8 GB
Octa-core
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
6.55" P-OLED, FHD+
50+13MP rear + 32MP front
4400 mAh
8 GB
Octa-core
Ngjyrën: Nebula Green

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Ultra Online XL
Ndrysho tarifën
1.359 den./muaj
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi i pajisjes

461 den. x 24 muaj

Tarifa: A1 Ultra Online XL
1.359 den./muaj
Çmimi

461 den. x 24 muaj

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Ultra Online M

959 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
A1 Net Sef
 
  
 
 
  
  

Çmimi për Motorola Edge 40 5G 8/256GB

878 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra Online L

1.119 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
A1 Net Sef
 
  
  

Çmimi për Motorola Edge 40 5G 8/256GB

669 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra Online XL

1.359 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
A1 Net Sef
 
до 200GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
100 минути
 
меѓународни разговори 
  

Çmimi për Motorola Edge 40 5G 8/256GB

461 den. x 24 muaj
E zgjedhur

A1 Ultra XS

549 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
6GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Motorola Edge 40 5G 8/256GB

1.169 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra S

999 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
60GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Motorola Edge 40 5G 8/256GB

1.003 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra M

1.199 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
3 muaj falas
 
  

Çmimi për Motorola Edge 40 5G 8/256GB

878 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra L

1.399 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
50 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
6 muaj falas
 
  

Çmimi për Motorola Edge 40 5G 8/256GB

669 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra XL

1.699 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 200GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
12 muaj falas
 
  

Çmimi për Motorola Edge 40 5G 8/256GB

461 den. x 24 muaj
Zgjidhni
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Motorola Edge 40 5G 8/256GB

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Ultra XS

549 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
6GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Motorola Edge 40 5G 8/256GB

1.169 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra S

999 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
60GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Motorola Edge 40 5G 8/256GB

1.003 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra M

1.199 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
3 muaj falas
 
  

Çmimi për Motorola Edge 40 5G 8/256GB

878 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra L

1.399 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
50 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
6 muaj falas
 
  

Çmimi për Motorola Edge 40 5G 8/256GB

669 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra XL

1.699 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 200GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
12 muaj falas
 
  

Çmimi për Motorola Edge 40 5G 8/256GB

461 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Senior

299 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
500MB
 
internet kombëtar 
Pakufi
 
Minuta drejt A1 
  
50
 
Minuta drejt rrjeteve tjera 
kombëtare (fikse/cel.) 
50
 
SМЅ drejt të gjitha 
rrjeteve kombëtare 

Çmimi për Motorola Edge 40 5G 8/256GB

/

A1 Ultra Online M

959 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
A1 Net Sef
 
  
 
 
  
  

Çmimi për Motorola Edge 40 5G 8/256GB

878 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra Online L

1.119 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
A1 Net Sef
 
  
  

Çmimi për Motorola Edge 40 5G 8/256GB

669 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra Online XL

1.359 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
A1 Net Sef
 
до 200GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
100 минути
 
меѓународни разговори 
  

Çmimi për Motorola Edge 40 5G 8/256GB

461 den. x 24 muaj
E zgjedhur
Basic price
29.999denarë
Pripejd
31.999denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
31.999denarë

Motorola Edge 40 5G 8/256 GB është një telefon inteligjent më i avancuar që ndërthur pa probleme stilin dhe funksionalitetin. RAM-i i tij i gjerë 8 GB dhe kapaciteti i madh i ruajtjes prej 256 GB ofrojnë një mjedis ideal për kryerjen e shumë detyrave dhe ruajtjen e të gjithë skedarëve, fotove dhe videove tuaja të rëndësishme. Pajisja krenohet me një ekran mahnitës që përkulet rreth skajeve, duke ofruar një përvojë mbresëlënëse shikimi dhe pamje të gjalla. Me një sistem të fuqishëm kamerash që përfshin veçori të përmirësuara me AI, Motorola Edge 40 5G kap foto dhe video mahnitëse në kushte të ndryshme ndriçimi. Ky telefon inteligjent është krijuar për të vazhduar me stilin tuaj të jetesës moderne, duke ofruar aftësi të performancës së lartë dhe një dizajn të shkëlqyeshëm që me siguri do t'ju tërheq vëmendjen.

Motorola Edge 40 5G 8/256GB

Çka ka në kuti?
  • Motorola Edge 40 5G 8/256GB
  • Адаптер
  • Кабел за полнење
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
Karakteristikat themelore
  • 6.55" P-OLED, FHD+
  • 50+13MP rear + 32MP front
  • 4400 mAh
  • 8 GB
  • Octa-core
72 mm
158.4 mm
Karakteristikat e hollësishme
Rrjeti GSM/HSPA/LTE/5G
Lloji i SIM Dual Nano SIM & eSIM
Ekrani P-OLED, FHD+ (1080x2400),144Hz
Madhësia e ekranit 6.55"
Kamera 50+13MP
Sistemi operativ Android
CPU Octa-core
Memorja e integruar 256 GB
RAM memorja 8 GB
Bateria 4400 mAh
Menyja në maqedonisht Yes
Kamera e përparme 32MP
Dimensionet 158.4 x 72 x 7.6 mm
Pesha 171g
Garancia 24

Motorola Edge 40 5G 8/256GB

Garancia dhe servisi
24
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Motorola Edge 40 5G 8/256GB, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Motorola Edge 40 5G 8/256GB

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

0
0
0
0
0
0