2018 mAh
4.7" Retina HD Display
12MP rear + 7MP front
Hexa-core
4GB / 64GB
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
Zgjidh ngjyrën

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Nova XL
Ndrysho tarifën
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi

759 den. x 24 muaj

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Nova XS

499 den./muaj

Çmimi për Apple iPhone SE3 5G 64GB

1.343 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova S

899 den./muaj

Çmimi për Apple iPhone SE3 5G 64GB

1.218 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova M

1.099 den./muaj

Çmimi për Apple iPhone SE3 5G 64GB

1.093 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova L

1.299 den./muaj

Çmimi për Apple iPhone SE3 5G 64GB

884 den. x 24 muaj
Zgjidhni
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Apple iPhone SE3 5G 64GB

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Myki Pet

199 den./muaj

250MB
 
internet kombëtar 
për shfrytëzimin e smart-orës 
500 minuta
 
drejt A1 
  
50 minuta
 
drejt rrjeteve tjera kombëtare 
  

Çmimi për Apple iPhone SE3 5G 64GB

1.426 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Myki

399 den./muaj

250MB
 
internet kombëtar 
për shfrytëzimin e smart-orës 
500 minuta
 
drejt A1 
  
50 minuta
 
drejt rrjeteve tjera kombëtare 
  
50 SMS
 
drejt të gjitha rrjeteve 
  

Çmimi për Apple iPhone SE3 5G 64GB

1.405 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Pulse

0 den./muaj

Çmimi për Apple iPhone SE3 5G 64GB

/

A1 Nova XS

499 den./muaj

 
 
4GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
 
 
  

Çmimi për Apple iPhone SE3 5G 64GB

1.343 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova XS SIM

449 den./muaj

 
 
4GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 

Çmimi për Apple iPhone SE3 5G 64GB

/

A1 Nova S SIM

799 den./muaj

10GB
 
20GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
  
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  

Çmimi për Apple iPhone SE3 5G 64GB

/

A1 Nova S

899 den./muaj

10GB
 
20GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
  
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për Apple iPhone SE3 5G 64GB

1.218 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova M SIM

999 den./muaj

5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  

Çmimi për Apple iPhone SE3 5G 64GB

/

A1 Nova M

1.099 den./muaj

5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për Apple iPhone SE3 5G 64GB

1.093 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova L SIM

1.099 den./muaj

5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
5GB internet në roaming 
100 minuta jashtë vendit 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  

Çmimi për Apple iPhone SE3 5G 64GB

/

A1 Nova L

1.299 den./muaj

5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
 
 
  
  

Çmimi për Apple iPhone SE3 5G 64GB

884 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Nova XL

1.599 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
 
 
  
  

Çmimi për Apple iPhone SE3 5G 64GB

759 den. x 24 muaj
E zgjedhur

A1 Nova XL SIM

1.399 den./muaj

5G Ready
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  

Çmimi për Apple iPhone SE3 5G 64GB

/

A1 Senior

299 den./muaj

 
 
500MB
 
internet kombëtar 
Pakufi
 
Minuta drejt A1 
  
50
 
Minuta drejt rrjeteve tjera 
kombëtare (fikse/cel.) 
50
 
SМЅ drejt të gjitha 
rrjeteve kombëtare 

Çmimi për Apple iPhone SE3 5G 64GB

/
Basic price
33.999denarë
Pripejd
35.999denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
35.999denarë

Zgjidh

Apple iPhone SE3 5G 64GB

Çka ka në kuti?
  • iPhone SE3 5G 64GB
  • Кабел за полнење
  • Упатство за употреба
Karakteristikat themelore
  • 2018 mAh
  • 4.7" Retina HD Display
  • 12MP rear + 7MP front
  • Hexa-core
  • 4GB / 64GB
7.3 mm
67.3 mm
138.4 mm
Karakteristikat e hollësishme
Rrjeti GSM/HSPA/LTE/5G
Lloji i SIM Dual Nano SIM & eSIM
Ekrani Retina HD Display (1334 x 750)
Madhësia e ekranit 4.7"
Kamera 12MP
Sistemi operativ iOS
CPU Hexa-core Apple A15 Bionic
Memorja e integruar 64 GB
RAM memorja 4 GB
Bateria Li-Ion 2018 mAh
Menyja në maqedonisht No
Telefoni punon vetëm me A1 SIM kartelë Yes
Kamera e përparme 7MP
Dimensionet 138.4 x 67.3 x 7.3 mm
Pesha 144g
Garancia 12

Apple iPhone SE3 5G 64GB

Garancia dhe servisi
12
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Apple iPhone SE3 5G 64GB, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Promo

ul. Boris Trajkovski 72, 1000 Skopje, Macedonia

Apple iPhone SE3 5G 64GB

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 3 recenzione për këtë pajisje

3
0
0
0
0
5
22.06.2022

A Ju ndihmoi ky recenzion?
27.07.2022

A Ju ndihmoi ky recenzion?
18.04.2022

A Ju ndihmoi ky recenzion?