Lenovo IP1 15AMN7 R3 7320U 8/512GB

Lexo më shumë
AMD R5 7320U//Int AMD Radeon
8/512GB
15.6"FHD Anti glare
42Wh
2USB Type-A,Tipe C,HDMI,Wifi
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
AMD R5 7320U//Int AMD Radeon
8/512GB
15.6"FHD Anti glare
42Wh
2USB Type-A,Tipe C,HDMI,Wifi
Ngjyrën: Cloud Grey

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Ultra M
Ndrysho tarifën
1.199 den./muaj
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi i pajisjes

628 den. x 24 muaj

Tarifa: A1 Ultra M
1.199 den./muaj
Çmimi

628 den. x 24 muaj

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Ultra XS

549 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
6GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Lenovo IP1 15AMN7 R3 7320U 8/512GB

919 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra S

999 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
60GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Lenovo IP1 15AMN7 R3 7320U 8/512GB

753 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra M

1.199 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
3 muaj falas
 
  

Çmimi për Lenovo IP1 15AMN7 R3 7320U 8/512GB

628 den. x 24 muaj
E zgjedhur

A1 Ultra L

1.399 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
50 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
6 muaj falas
 
  

Çmimi për Lenovo IP1 15AMN7 R3 7320U 8/512GB

419 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra XL

1.699 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 200GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
12 muaj falas
 
  

Çmimi për Lenovo IP1 15AMN7 R3 7320U 8/512GB

211 den. x 24 muaj
Zgjidhni
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Lenovo IP1 15AMN7 R3 7320U 8/512GB

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Ultra XS

549 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
6GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Lenovo IP1 15AMN7 R3 7320U 8/512GB

919 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra S

999 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
60GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Lenovo IP1 15AMN7 R3 7320U 8/512GB

753 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra M

1.199 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
3 muaj falas
 
  

Çmimi për Lenovo IP1 15AMN7 R3 7320U 8/512GB

628 den. x 24 muaj
E zgjedhur

A1 Ultra L

1.399 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
50 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
6 muaj falas
 
  

Çmimi për Lenovo IP1 15AMN7 R3 7320U 8/512GB

419 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra XL

1.699 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 200GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
12 muaj falas
 
  

Çmimi për Lenovo IP1 15AMN7 R3 7320U 8/512GB

211 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Senior

299 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
500MB
 
internet kombëtar 
Pakufi
 
Minuta drejt A1 
  
50
 
Minuta drejt rrjeteve tjera 
kombëtare (fikse/cel.) 
50
 
SМЅ drejt të gjitha 
rrjeteve kombëtare 

Çmimi për Lenovo IP1 15AMN7 R3 7320U 8/512GB

/
Basic price
23.999denarë
Pripejd
24.499denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
24.499denarë

Lenovo IP1 15AMN7 R3 7320U 8/512GB

Çka ka në kuti?
  • Lenovo IP1 15AMN7 R3 7320U
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
  • Полнач
Karakteristikat themelore
  • AMD R5 7320U//Int AMD Radeon
  • 8/512GB
  • 15.6"FHD Anti glare
  • 42Wh
  • 2USB Type-A,Tipe C,HDMI,Wifi
236 мм
360.2 мм
Karakteristikat e hollësishme
Ekrani FHD,Anti-glare
Madhësia e ekranit 15.6"
Memorja e integruar 512GB
RAM memorja 8 GB
Bateria 42Wh integrated
Kamera e përparme HD 720p
Dimensionet 360.2 x 236 x 17.9 mm
Pesha 1.58 Kg
Garancia 24

Lenovo IP1 15AMN7 R3 7320U 8/512GB

Garancia dhe servisi
24
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Lenovo IP1 15AMN7 R3 7320U 8/512GB, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Lenovo IP1 15AMN7 R3 7320U 8/512GB

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

0
0
0
0
0
0