Çmimi i pajisjes 15.776 den. në A1 Ultra Online M

HP 6F1Z7EA I3 1215U 8/256GB

Lexo më shumë
8/256 GB
2 USB,Type-A,Type-C,HDMI,Wifi
Intel Core i3-1215U/Intel UHD
15.6"FHD 250 nits
3-cell, 41 Wh Li-ion
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
8/256 GB
2 USB,Type-A,Type-C,HDMI,Wifi
Intel Core i3-1215U/Intel UHD
15.6"FHD 250 nits
3-cell, 41 Wh Li-ion
Ngjyrën: Silver

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Ultra Online M
Ndrysho tarifën
959 den./muaj
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi i pajisjes

658 den. x 24 muaj

Tarifa: A1 Ultra Online M
959 den./muaj
Çmimi

658 den. x 24 muaj

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Ultra Online M

959 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
A1 Net Sef
 
  
 
 
  
  

Çmimi për HP 6F1Z7EA I3 1215U 8/256GB

658 den. x 24 muaj
E zgjedhur

A1 Ultra Online L

1.119 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
A1 Net Sef
 
  
  

Çmimi për HP 6F1Z7EA I3 1215U 8/256GB

449 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra Online XL

1.359 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
A1 Net Sef
 
до 200GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
100 минути
 
меѓународни разговори 
  

Çmimi për HP 6F1Z7EA I3 1215U 8/256GB

241 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra XS

549 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
6GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për HP 6F1Z7EA I3 1215U 8/256GB

949 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra S

999 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
60GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për HP 6F1Z7EA I3 1215U 8/256GB

783 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra M

1.199 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
3 muaj falas
 
  

Çmimi për HP 6F1Z7EA I3 1215U 8/256GB

658 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra L

1.399 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
50 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
6 muaj falas
 
  

Çmimi për HP 6F1Z7EA I3 1215U 8/256GB

449 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra XL

1.699 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 200GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
12 muaj falas
 
  

Çmimi për HP 6F1Z7EA I3 1215U 8/256GB

241 den. x 24 muaj
Zgjidhni
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

HP 6F1Z7EA I3 1215U 8/256GB

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Ultra XS

549 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
6GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për HP 6F1Z7EA I3 1215U 8/256GB

949 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra S

999 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
60GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për HP 6F1Z7EA I3 1215U 8/256GB

783 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra M

1.199 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
3 muaj falas
 
  

Çmimi për HP 6F1Z7EA I3 1215U 8/256GB

658 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra L

1.399 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
50 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
6 muaj falas
 
  

Çmimi për HP 6F1Z7EA I3 1215U 8/256GB

449 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra XL

1.699 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 200GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
12 muaj falas
 
  

Çmimi për HP 6F1Z7EA I3 1215U 8/256GB

241 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Senior

299 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
500MB
 
internet kombëtar 
Pakufi
 
Minuta drejt A1 
  
50
 
Minuta drejt rrjeteve tjera 
kombëtare (fikse/cel.) 
50
 
SМЅ drejt të gjitha 
rrjeteve kombëtare 

Çmimi për HP 6F1Z7EA I3 1215U 8/256GB

/

A1 Ultra Online XL

1.359 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
A1 Net Sef
 
до 200GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
100 минути
 
меѓународни разговори 
  

Çmimi për HP 6F1Z7EA I3 1215U 8/256GB

241 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra Online L

1.119 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
A1 Net Sef
 
  
  

Çmimi për HP 6F1Z7EA I3 1215U 8/256GB

449 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra Online M

959 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
A1 Net Sef
 
  
 
 
  
  

Çmimi për HP 6F1Z7EA I3 1215U 8/256GB

658 den. x 24 muaj
E zgjedhur
Basic price
24.999denarë
Pripejd
25.499denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
25.499denarë

Zgjidh

HP 6F1Z7EA I3 1215U 8/256GB

Çka ka në kuti?
  • HP_I 6F1Z7EA I3 1215U 8/256GB
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
Karakteristikat themelore
  • 8/256 GB
  • 2 USB,Type-A,Type-C,HDMI,Wifi
  • Intel Core i3-1215U/Intel UHD
  • 15.6"FHD 250 nits
  • 3-cell, 41 Wh Li-ion
242 мм
358 мм
Karakteristikat e hollësishme
Ekrani FHD,250 nits
Madhësia e ekranit 15.6"
CPU i3 i3-1215U
Memorja e integruar 256 GB
RAM memorja 8 GB
Bateria 3-cell, 41 Wh Li-ion
Kamera e përparme 720p HD camera
Dimensionet 35,8 x 24,2 x 1,99 см
Pesha 1.74 kg
Garancia 12

HP 6F1Z7EA I3 1215U 8/256GB

Garancia dhe servisi
12
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për HP 6F1Z7EA I3 1215U 8/256GB, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

HP 6F1Z7EA I3 1215U 8/256GB

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 1 recenzione për këtë pajisje

0
0
0
0
1
1
16.10.2023

A Ju ndihmoi ky recenzion?