Çmimi i pajisjes 3.056 den. në A1 Ultra M

Honor Pad X8 10” Wi-fi 4/64

Lexo më shumë
10.1" IPS Display(1920 x 1200)
5100 mAh
4GB / 64GB
Octa-core
5MP rear + 2MP front
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
10.1" IPS Display(1920 x 1200)
5100 mAh
4GB / 64GB
Octa-core
5MP rear + 2MP front
Ngjyrën: Blue

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Ultra M
Ndrysho tarifën
1.199 den./muaj
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi i pajisjes

128 den. x 24 muaj

Tarifa: A1 Ultra M
1.199 den./muaj
Çmimi

128 den. x 24 muaj

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Ultra XS

549 den./muaj

 
 
6GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Honor Pad X8 10” Wi-fi 4/64

419 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra S

999 den./muaj

 
 
60GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Honor Pad X8 10” Wi-fi 4/64

253 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra M

1.199 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
3 muaj falas
 
  

Çmimi për Honor Pad X8 10” Wi-fi 4/64

128 den. x 24 muaj
E zgjedhur

A1 Ultra L

1.399 den./muaj

5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
50 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
6 muaj falas
 
  

Çmimi për Honor Pad X8 10” Wi-fi 4/64

/

A1 Ultra XL

1.699 den./muaj

5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 200GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
12 muaj falas
 
  

Çmimi për Honor Pad X8 10” Wi-fi 4/64

/
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Honor Pad X8 10” Wi-fi 4/64

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Ultra XS

549 den./muaj

 
 
6GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Honor Pad X8 10” Wi-fi 4/64

419 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra S

999 den./muaj

 
 
60GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Honor Pad X8 10” Wi-fi 4/64

253 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra M

1.199 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
3 muaj falas
 
  

Çmimi për Honor Pad X8 10” Wi-fi 4/64

128 den. x 24 muaj
E zgjedhur

A1 Ultra L

1.399 den./muaj

5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
50 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
6 muaj falas
 
  

Çmimi për Honor Pad X8 10” Wi-fi 4/64

/

A1 Ultra XL

1.699 den./muaj

5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 200GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
12 muaj falas
 
  

Çmimi për Honor Pad X8 10” Wi-fi 4/64

/

A1 Senior

299 den./muaj

 
 
500MB
 
internet kombëtar 
Pakufi
 
Minuta drejt A1 
  
50
 
Minuta drejt rrjeteve tjera 
kombëtare (fikse/cel.) 
50
 
SМЅ drejt të gjitha 
rrjeteve kombëtare 

Çmimi për Honor Pad X8 10” Wi-fi 4/64

/
Basic price
11.999denarë
Pripejd
12.999denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
12.999denarë

Zgjidh

Honor Pad X8 10” Wi-fi 4/64

Çka ka në kuti?
  • Honor Pad X8 10” Wi-fi 4/64
  • Адаптер
  • Кабел за полнење
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
Karakteristikat themelore
  • 10.1" IPS Display(1920 x 1200)
  • 5100 mAh
  • 4GB / 64GB
  • Octa-core
  • 5MP rear + 2MP front
159 мм
240.2 мм
Karakteristikat e hollësishme
Rrjeti Wi-Fi
Ekrani IPS Display (1920 x 1200)
Madhësia e ekranit 10.1”
Kamera 5MP
Sistemi operativ Android
CPU Octa-core
Memorja e integruar 64 GB
RAM memorja 4 GB
Bateria Li-Ion 5100 mAh
Menyja në maqedonisht Yes
Kamera e përparme 2MP
Dimensionet 240.2 x 159 x 7.55 mm
Pesha 460g
Garancia 24

Honor Pad X8 10” Wi-fi 4/64

Garancia dhe servisi
24
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Honor Pad X8 10” Wi-fi 4/64, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Honor Pad X8 10” Wi-fi 4/64

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

0
0
0
0
0
0