Çmimi i pajisjes 34.056 den. në A1 Ultra Online XL

DELL Vostro 3520 I7-1255U 16/512GB

Lexo më shumë
15.6"FHD,LED Backlit
USB Type-A,HDMI,RJ45,Wifi
16/512GB
12th Gen Intel Core i7-1255U
4-Cell Battery, 54WHr
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
15.6"FHD,LED Backlit
USB Type-A,HDMI,RJ45,Wifi
16/512GB
12th Gen Intel Core i7-1255U
4-Cell Battery, 54WHr
Ngjyrën: Black

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Ultra Online XL
Ndrysho tarifën
1.359 den./muaj
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi i pajisjes

1.419 den. x 24 muaj

Tarifa: A1 Ultra Online XL
1.359 den./muaj
Çmimi

1.419 den. x 24 muaj

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Ultra Online M

959 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
A1 Net Sef
 
  
 
 
  
  

Çmimi për DELL Vostro 3520 I7-1255U 16/512GB

1.836 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra Online L

1.119 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
A1 Net Sef
 
  
  

Çmimi për DELL Vostro 3520 I7-1255U 16/512GB

1.628 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra Online XL

1.359 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
A1 Net Sef
 
до 200GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
100 минути
 
меѓународни разговори 
  

Çmimi për DELL Vostro 3520 I7-1255U 16/512GB

1.419 den. x 24 muaj
E zgjedhur

A1 Ultra XS

549 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
6GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për DELL Vostro 3520 I7-1255U 16/512GB

2.128 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra S

999 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
60GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për DELL Vostro 3520 I7-1255U 16/512GB

1.961 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra M

1.199 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
3 muaj falas
 
  

Çmimi për DELL Vostro 3520 I7-1255U 16/512GB

1.836 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra L

1.399 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
50 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
6 muaj falas
 
  

Çmimi për DELL Vostro 3520 I7-1255U 16/512GB

1.628 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra XL

1.699 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 200GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
12 muaj falas
 
  

Çmimi për DELL Vostro 3520 I7-1255U 16/512GB

1.419 den. x 24 muaj
Zgjidhni
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

DELL Vostro 3520 I7-1255U 16/512GB

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Ultra XS

549 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
6GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për DELL Vostro 3520 I7-1255U 16/512GB

2.128 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra S

999 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
60GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për DELL Vostro 3520 I7-1255U 16/512GB

1.961 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra M

1.199 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
3 muaj falas
 
  

Çmimi për DELL Vostro 3520 I7-1255U 16/512GB

1.836 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra L

1.399 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
50 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
6 muaj falas
 
  

Çmimi për DELL Vostro 3520 I7-1255U 16/512GB

1.628 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra XL

1.699 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 200GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
12 muaj falas
 
  

Çmimi për DELL Vostro 3520 I7-1255U 16/512GB

1.419 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Senior

299 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
500MB
 
internet kombëtar 
Pakufi
 
Minuta drejt A1 
  
50
 
Minuta drejt rrjeteve tjera 
kombëtare (fikse/cel.) 
50
 
SМЅ drejt të gjitha 
rrjeteve kombëtare 

Çmimi për DELL Vostro 3520 I7-1255U 16/512GB

/

A1 Ultra Online XL

1.359 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
A1 Net Sef
 
до 200GB 
со опција за размена 
Неограничени
 
национални минути и ЅМЅ 
  
100 минути
 
меѓународни разговори 
  

Çmimi për DELL Vostro 3520 I7-1255U 16/512GB

1.419 den. x 24 muaj
E zgjedhur

A1 Ultra Online L

1.119 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
A1 Net Sef
 
  
  

Çmimi për DELL Vostro 3520 I7-1255U 16/512GB

1.628 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra Online M

959 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
A1 Net Sef
 
  
 
 
  
  

Çmimi për DELL Vostro 3520 I7-1255U 16/512GB

1.836 den. x 24 muaj
Zgjidhni
Basic price
52.999denarë
Pripejd
53.499denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
53.499denarë

Zgjidh

DELL Vostro 3520 I7-1255U 16/512GB

Çka ka në kuti?
  • DELL_I Vostro 3520 I7 16/512GB
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
Karakteristikat themelore
  • 15.6"FHD,LED Backlit
  • USB Type-A,HDMI,RJ45,Wifi
  • 16/512GB
  • 12th Gen Intel Core i7-1255U
  • 4-Cell Battery, 54WHr
23556 мм
358516962247 мм
Karakteristikat e hollësishme
Ekrani 15.6"FHD,LED Backlit
Madhësia e ekranit 15.6”
CPU i7
Memorja e integruar 512GB
RAM memorja 16 GB
Bateria 4-Cell Battery, 54WHr (Int)
Kamera e përparme HD camera
Dimensionet 358,5 mm X16,96-22,47x235,56mm
Pesha 1.66kg
Garancia 36

DELL Vostro 3520 I7-1255U 16/512GB

Garancia dhe servisi
36
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për DELL Vostro 3520 I7-1255U 16/512GB, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

DELL Vostro 3520 I7-1255U 16/512GB

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

0
0
0
0
0
0