Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB

Lexo më shumë
8 GB
50+10+12MP rear + 12MP front
Li-Ion 4700 mAh
6.6" AMOLED 2X FHD+
Octa-core
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
8 GB
50+10+12MP rear + 12MP front
Li-Ion 4700 mAh
6.6" AMOLED 2X FHD+
Octa-core
Ngjyrën: Phantom Black

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Business Pro XL
Ndrysho tarifën
3.185 den./muaj
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi i pajisjes

34.999 den.

Tarifa: A1 Business Pro XL
3.185 den./muaj
Çmimi

34.999 den.

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Basic price
66.999denarë
Pripejd
68.999denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
68.999denarë

The Samsung Galaxy S23+ 5G is a powerful phone with impressive features. Its octa-core processor and 8GB RAM make for smooth and efficient usage. The 50+10+12MP rear camera and 12MP front camera deliver stunning photos and selfies with ease. The phone boasts a 6.6" AMOLED 2X FHD+ display, delivering crisp and vivid visuals. And with a Li-Ion 4700 mAh battery, the Samsung Galaxy S23+ 5G will keep up with your busy lifestyle, providing you with the power you need to stay connected throughout the day.

Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB

Çka ka në kuti?
  • Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB
  • Кабел за полнење
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
Karakteristikat themelore
  • 8 GB
  • 50+10+12MP rear + 12MP front
  • Li-Ion 4700 mAh
  • 6.6" AMOLED 2X FHD+
  • Octa-core
76.2 мм
157.8 мм
Karakteristikat e hollësishme
Rrjeti GSM/HSPA/LTE/5G
Lloji i SIM Dual Nano SIM & eSIM
Ekrani Dynamic AMOLED 2X, 120Hz, FHD+
Madhësia e ekranit 6.6"
Kamera 50+10+12MP
Sistemi operativ Android
CPU Octa-core
Memorja e integruar 256 GB
RAM memorja 8 GB
Bateria Li-Ion 4700 mAh
Menyja në maqedonisht Yes
Telefoni punon vetëm me A1 SIM kartelë No
Kamera e përparme 12MP
Dimensionet 157.8 x 76.2 x 7.6mm
Тежина 196g
Garancia 24

Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB

Garancia dhe servisi
24
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, kontaktoni servisuesin e autorizuar.


Video Data service center for mobile phones

"Ruzveltova" street no. 72, 1000 Skopje, Makedonija

Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

0
0
0
0
0
0