Çmimi i pajisjes 5.999 den. në A1 Business Pro M

Motorola G84 5G 12/256

Lexo më shumë
6.5" P-OLED FHD+ Display
50+8MP rear + 16MP front
Octa-core
12 GB
5000 mAh
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
6.5" P-OLED FHD+ Display
50+8MP rear + 16MP front
Octa-core
12 GB
5000 mAh
Ngjyrën: Space Black

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Business Pro M
Ndrysho tarifën
1.297 den./muaj
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi i pajisjes

5.999 den.

Tarifa: A1 Business Pro M
1.297 den./muaj
Çmimi

5.999 den.

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
8GB
 
internet kombëtar 
 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Motorola G84 5G 12/256

16.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
80GB
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Motorola G84 5G 12/256

13.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  
  

Çmimi për Motorola G84 5G 12/256

5.999 den.
E zgjedhur

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
100 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
100
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Motorola G84 5G 12/256

0 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
5GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Motorola G84 5G 12/256

0 den.
Zgjidhni
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Motorola G84 5G 12/256

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
8GB
 
internet kombëtar 
 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Motorola G84 5G 12/256

16.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
80GB
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Motorola G84 5G 12/256

13.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  
  

Çmimi për Motorola G84 5G 12/256

5.999 den.
E zgjedhur

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
100 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
100
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Motorola G84 5G 12/256

0 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
5GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Motorola G84 5G 12/256

0 den.
Zgjidhni
Basic price
19.999denarë
Pripejd
21.999denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
21.999denarë

Zgjidh

Motorola G84 5G 12/256 is a sleek and powerful phone seamlessly combines cutting-edge technology with a stylish design. Featuring a high-resolution display, impressive camera capabilities, and extremely fast performance, it effortlessly meets the demands of both work and play. With ample storage space and smooth multitasking thanks to its robust RAM, this phone is the perfect companion for staying connected, capturing moments, and enjoying a seamless mobile experience.

Motorola G84 5G 12/256

Çka ka në kuti?
  • Motorola G84 5G 12/256
  • Адаптер
  • Кабел за полнење
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
Karakteristikat themelore
  • 6.5" P-OLED FHD+ Display
  • 50+8MP rear + 16MP front
  • Octa-core
  • 12 GB
  • 5000 mAh
74.4 мм
160 мм
Karakteristikat e hollësishme
Rrjeti GSM/HSPA/LTE/5G
Lloji i SIM Dual Nano SIM
Ekrani P-OLED FHD+ (1080 x 2400)
Madhësia e ekranit 6.5"
Kamera 50+8MP
Sistemi operativ Android
CPU Octa-core
Memorja e integruar 256 GB
RAM memorja 12 GB
Bateria 5000 mAh
Menyja në maqedonisht Yes
Telefoni punon vetëm me A1 SIM kartelë No
Kamera e përparme 16MP
Dimensionet 160 x 74.4 x 7.6 mm
Pesha 166.8g
Garancia 24

Motorola G84 5G 12/256

Garancia dhe servisi
24
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Motorola G84 5G 12/256, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Motorola G84 5G 12/256

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

0
0
0
0
0
0