Çmimi i pajisjes 3.999 den. në A1 Business Pro XL

Honor 90 5G 12/512 +Honor PadX8 WiFi

Lexo më shumë
5000 mAh
Octa-core
200+12+2MP rear + 50MP front
12 GB
6.7" AMOLED Display 120Hz
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
5000 mAh
Octa-core
200+12+2MP rear + 50MP front
12 GB
6.7" AMOLED Display 120Hz
Ngjyrën: Black

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Business Pro XL
Ndrysho tarifën
3.185 den./muaj
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi i pajisjes

3.999 den.

Tarifa: A1 Business Pro XL
3.185 den./muaj
Çmimi

3.999 den.

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
8GB
 
internet kombëtar 
 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Honor 90 5G 12/512 +Honor PadX8 WiFi

32.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
80GB
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Honor 90 5G 12/512 +Honor PadX8 WiFi

29.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  
  

Çmimi për Honor 90 5G 12/512 +Honor PadX8 WiFi

21.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
100 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
100
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Honor 90 5G 12/512 +Honor PadX8 WiFi

13.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
5GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Honor 90 5G 12/512 +Honor PadX8 WiFi

3.999 den.
E zgjedhur
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Honor 90 5G 12/512 +Honor PadX8 WiFi

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
8GB
 
internet kombëtar 
 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Honor 90 5G 12/512 +Honor PadX8 WiFi

32.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
80GB
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Honor 90 5G 12/512 +Honor PadX8 WiFi

29.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  
  

Çmimi për Honor 90 5G 12/512 +Honor PadX8 WiFi

21.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
100 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
100
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Honor 90 5G 12/512 +Honor PadX8 WiFi

13.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
5GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Honor 90 5G 12/512 +Honor PadX8 WiFi

3.999 den.
E zgjedhur
Basic price
35.999denarë
Pripejd
37.999denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
37.999denarë

Zgjidh

Honor 90 5G 12/512 +Honor PadX8 WiFi

Çka ka në kuti?
  • Honor 90 5G 12/512
  • Кабел за полнење
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
Karakteristikat themelore
  • 5000 mAh
  • Octa-core
  • 200+12+2MP rear + 50MP front
  • 12 GB
  • 6.7" AMOLED Display 120Hz
74.1 мм
161.9 мм
Karakteristikat e hollësishme
Rrjeti GSM/HSPA/LTE/5G
Lloji i SIM Dual Nano SIM & eSIM
Ekrani AMOLED Display (2664 × 1200)
Madhësia e ekranit 6.7"
Kamera 200+12+2MP
Sistemi operativ Android
CPU Octa-core
Memorja e integruar 512 GB
RAM memorja 12 GB
Bateria 5000 mAh
Menyja në maqedonisht Yes
Telefoni punon vetëm me A1 SIM kartelë No
Kamera e përparme 50MP
Dimensionet 161.9 x 74.1 x 7.8 mm
Pesha 183g
Garancia 24

Honor 90 5G 12/512 +Honor PadX8 WiFi

Garancia dhe servisi
24
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Honor 90 5G 12/512 +Honor PadX8 WiFi, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Honor 90 5G 12/512 +Honor PadX8 WiFi

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

0
0
0
0
0
0