Apple iPhone SE3 5G 64GB

The new iPhone SE3 5G comes with a super powerful A15 Bionic processor, which allows everything you do with the phone to work flawlessly, whether you are playing, taking photos or editing video content. It also includes a new improved battery that together with the optimized software contribute to the carefree use of the phone, throughout the day.

Lexo më shumë
12MP rear + 7MP front
Hexa-core
4GB / 64GB
2018 mAh
4.7" Retina HD Display
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
Zgjidh ngjyrën

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Business L
Ndrysho tarifën
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi

21.999 den.

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Business  S

460 den./muaj

1GB
 
2GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
 
  
  
 
 
  
  
 
 
  
  
 
 
  

Çmimi për Apple iPhone SE3 5G 64GB

30.999 den.
Zgjidhni

A1 Business M

814 den./muaj

10GB
 
50GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
50GB me mundësi 
për shkëmbim 
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
 
  
  
 
 
  
  
 
 
  
  
 
 
  

Çmimi për Apple iPhone SE3 5G 64GB

27.999 den.
Zgjidhni

A1 Business L

1.168 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
20GB
 
pakufi
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
100GB me mundësi 
për shkëmbim 
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
1GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  

Çmimi për Apple iPhone SE3 5G 64GB

21.999 den.
E zgjedhur

A1 Business XL

1.876 den./muaj

30GB
 
pakufi
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
200GB me mundësi 
për shkëmbim 
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 

Çmimi për Apple iPhone SE3 5G 64GB

8.999 den.
Zgjidhni

A1 Business XXL

2.938 den./muaj

40GB
 
pakufi
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
300GB me mundësi 
për shkëmbim 
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
200 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
200
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 

Çmimi për Apple iPhone SE3 5G 64GB

0 den.
Zgjidhni
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Apple iPhone SE3 5G 64GB

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Business M SIM

637 den./muaj

10GB
 
50GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
50GB me mundësi 
për shkëmbim 
Pakufi
 
minuta dhe SMS 

Çmimi për Apple iPhone SE3 5G 64GB

33.999 den.
Zgjidhni

A1 Business  S

460 den./muaj

1GB
 
2GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
 
  
  
 
 
  
  
 
 
  
  
 
 
  

Çmimi për Apple iPhone SE3 5G 64GB

30.999 den.
Zgjidhni

A1 Business M

814 den./muaj

10GB
 
50GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
50GB me mundësi 
për shkëmbim 
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
 
  
  
 
 
  
  
 
 
  
  
 
 
  

Çmimi për Apple iPhone SE3 5G 64GB

27.999 den.
Zgjidhni

A1 Business L

1.168 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
20GB
 
pakufi
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
100GB me mundësi 
për shkëmbim 
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
1GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  

Çmimi për Apple iPhone SE3 5G 64GB

21.999 den.
E zgjedhur

A1 Business XL

1.876 den./muaj

30GB
 
pakufi
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
200GB me mundësi 
për shkëmbim 
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 

Çmimi për Apple iPhone SE3 5G 64GB

8.999 den.
Zgjidhni

A1 Business XXL

2.938 den./muaj

40GB
 
pakufi
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
300GB me mundësi 
për shkëmbim 
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
200 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
200
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 

Çmimi për Apple iPhone SE3 5G 64GB

0 den.
Zgjidhni
Basic price
33.999denarë
Pripejd
35.999denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
35.999denarë

Apple iPhone SE3 5G 64GB

Çka ka në kuti?
  • iPhone SE3 5G 64GB
  • Кабел за полнење
  • Упатство за употреба
Karakteristikat themelore
  • 12MP rear + 7MP front
  • Hexa-core
  • 4GB / 64GB
  • 2018 mAh
  • 4.7" Retina HD Display
138.4 мм
138.4 мм
Karakteristikat e hollësishme
Rrjeti GSM/HSPA/LTE/5G
Lloji i SIM Single Nano SIM
Ekrani Retina HD Display (1334 x 750)
Madhësia e ekranit 4.7"
Kamera 12MP
Sistemi operativ iOS
CPU Hexa-core Apple A15 Bionic
Memorja e integruar 64 GB
RAM memorja 4 GB
Bateria Li-Ion 2018 mAh
Menyja në maqedonisht No
Telefoni punon vetëm me A1 SIM kartelë Yes
Kamera e përparme 7MP
Dimensionet 138.4 x 67.3 x 7.3 mm
Pesha 144g
Garancia 12

Apple iPhone SE3 5G 64GB

Garancia dhe servisi
12
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Apple iPhone SE3 5G 64GB, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Promo

ul. Boris Trajkovski 72, 1000 Skopje, Macedonia

Apple iPhone SE3 5G 64GB

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 3 recenzione për këtë pajisje

3
0
0
0
0
5
22.06.2022

A Ju ndihmoi ky recenzion?
27.07.2022

A Ju ndihmoi ky recenzion?
18.04.2022

A Ju ndihmoi ky recenzion?