Çmimi i pajisjes 15.499 den. në A1 Business Pro L

Lenovo IPSlim3 R7 7730U 16/512GB

Lexo më shumë
AMD Ryzen7 7730U/AMD Radeon
16/512GB
47Wh Integrated
15.6"FHD Anti glare
2USB Type-A,Tipe C,HDMI,Wifi
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
AMD Ryzen7 7730U/AMD Radeon
16/512GB
47Wh Integrated
15.6"FHD Anti glare
2USB Type-A,Tipe C,HDMI,Wifi
Ngjyrën: Silver

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Business Pro L
Ndrysho tarifën
2.123 den./muaj
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi i pajisjes

15.499 den.

Tarifa: A1 Business Pro L
2.123 den./muaj
Çmimi

15.499 den.

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
8GB
 
internet kombëtar 
 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Lenovo IPSlim3 R7 7730U 16/512GB

37.499 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
80GB
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Lenovo IPSlim3 R7 7730U 16/512GB

33.499 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  
  

Çmimi për Lenovo IPSlim3 R7 7730U 16/512GB

24.499 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
100 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
100
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Lenovo IPSlim3 R7 7730U 16/512GB

15.499 den.
E zgjedhur

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
5GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Lenovo IPSlim3 R7 7730U 16/512GB

8.499 den.
Zgjidhni
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Lenovo IPSlim3 R7 7730U 16/512GB

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
8GB
 
internet kombëtar 
 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Lenovo IPSlim3 R7 7730U 16/512GB

37.499 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
80GB
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Lenovo IPSlim3 R7 7730U 16/512GB

33.499 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  
  

Çmimi për Lenovo IPSlim3 R7 7730U 16/512GB

24.499 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
100 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
100
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Lenovo IPSlim3 R7 7730U 16/512GB

15.499 den.
E zgjedhur

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
5GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Lenovo IPSlim3 R7 7730U 16/512GB

8.499 den.
Zgjidhni
Basic price
40.499denarë
Pripejd
40.999denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
40.999denarë

Zgjidh

Lenovo IPSlim3 R7 7730U 16/512GB

Çka ka në kuti?
  • Lenovo IPSlim3 R7 7730U 16/512
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
Karakteristikat themelore
  • AMD Ryzen7 7730U/AMD Radeon
  • 16/512GB
  • 47Wh Integrated
  • 15.6"FHD Anti glare
  • 2USB Type-A,Tipe C,HDMI,Wifi
235 мм
359.3 мм
Karakteristikat e hollësishme
Ekrani FHD,Anti-glare
Madhësia e ekranit 15.6"
Memorja e integruar 512 GB
RAM memorja 16 GB
Bateria 47Wh Integrated
Kamera e përparme 720p HD
Dimensionet 359.3 x 235 x 17.9 mm
Pesha 1.62 Kg
Garancia 24

Lenovo IPSlim3 R7 7730U 16/512GB

Garancia dhe servisi
24
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Lenovo IPSlim3 R7 7730U 16/512GB, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Lenovo IPSlim3 R7 7730U 16/512GB

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

0
0
0
0
0
0