Honor Pad X8 10” Wi-fi 4/64

Lexo më shumë
10.1" IPS Display(1920 x 1200)
4GB / 64GB
5MP rear + 2MP front
Octa-core
5100 mAh
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
10.1" IPS Display(1920 x 1200)
4GB / 64GB
5MP rear + 2MP front
Octa-core
5100 mAh
Ngjyrën: Blue

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Business Pro M
Ndrysho tarifën
1.297 den./muaj
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi i pajisjes

0 den.

Tarifa: A1 Business Pro M
1.297 den./muaj
Çmimi

0 den.

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
8GB
 
internet kombëtar 
 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Honor Pad X8 10” Wi-fi 4/64

8.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
80GB
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Honor Pad X8 10” Wi-fi 4/64

4.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  
  

Çmimi për Honor Pad X8 10” Wi-fi 4/64

0 den.
E zgjedhur

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
100 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
100
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Honor Pad X8 10” Wi-fi 4/64

0 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
5GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Honor Pad X8 10” Wi-fi 4/64

0 den.
Zgjidhni
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Honor Pad X8 10” Wi-fi 4/64

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
8GB
 
internet kombëtar 
 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Honor Pad X8 10” Wi-fi 4/64

8.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
80GB
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për Honor Pad X8 10” Wi-fi 4/64

4.999 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  
  

Çmimi për Honor Pad X8 10” Wi-fi 4/64

0 den.
E zgjedhur

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
100 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
100
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Honor Pad X8 10” Wi-fi 4/64

0 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
5GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për Honor Pad X8 10” Wi-fi 4/64

0 den.
Zgjidhni
Basic price
11.999denarë
Pripejd
12.999denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
12.999denarë

Honor Pad X8 10” Wi-fi 4/64

Çka ka në kuti?
  • Honor Pad X8 10” Wi-fi 4/64
  • Адаптер
  • Кабел за полнење
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
Karakteristikat themelore
  • 10.1" IPS Display(1920 x 1200)
  • 4GB / 64GB
  • 5MP rear + 2MP front
  • Octa-core
  • 5100 mAh
159 мм
240.2 мм
Karakteristikat e hollësishme
Rrjeti Wi-Fi
Ekrani IPS Display (1920 x 1200)
Madhësia e ekranit 10.1”
Kamera 5MP
Sistemi operativ Android
CPU Octa-core
Memorja e integruar 64 GB
RAM memorja 4 GB
Bateria Li-Ion 5100 mAh
Menyja në maqedonisht Yes
Kamera e përparme 2MP
Dimensionet 240.2 x 159 x 7.55 mm
Pesha 460g
Garancia 24

Honor Pad X8 10” Wi-fi 4/64

Garancia dhe servisi
24
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Honor Pad X8 10” Wi-fi 4/64, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Honor Pad X8 10” Wi-fi 4/64

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

0
0
0
0
0
0