DELL Vostro 3510 i5-135G7 8/512

Lexo më shumë
3-cell 41 Wh
15.6" FHD 60Hz Led-Backit
11 Gen IntelCore i5/Intel UHD
2 USB Type-A,Type-C,HDMI
8/512GB
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
3-cell 41 Wh
15.6" FHD 60Hz Led-Backit
11 Gen IntelCore i5/Intel UHD
2 USB Type-A,Type-C,HDMI
8/512GB
Ngjyrën: Black

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Business Pro L
Ndrysho tarifën
2.123 den./muaj
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi i pajisjes

7.499 den.

Tarifa: A1 Business Pro L
2.123 den./muaj
Çmimi

7.499 den.

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
8GB
 
internet kombëtar 
 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për DELL Vostro 3510 i5-135G7 8/512

29.499 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
80GB
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për DELL Vostro 3510 i5-135G7 8/512

25.499 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  
  

Çmimi për DELL Vostro 3510 i5-135G7 8/512

16.499 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
100 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
100
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për DELL Vostro 3510 i5-135G7 8/512

7.499 den.
E zgjedhur

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
5GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për DELL Vostro 3510 i5-135G7 8/512

499 den.
Zgjidhni
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

DELL Vostro 3510 i5-135G7 8/512

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
8GB
 
internet kombëtar 
 
 
 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për DELL Vostro 3510 i5-135G7 8/512

29.499 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
80GB
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  
 
  
  

Çmimi për DELL Vostro 3510 i5-135G7 8/512

25.499 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
2GB
 
interneti në roaming 
  
50 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
50
 
SMS ndërkombëtarë 
  
 
 
  
  

Çmimi për DELL Vostro 3510 i5-135G7 8/512

16.499 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
3GB
 
interneti në roaming 
  
100 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
100
 
SMS ndërkombëtarë 
  
100 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për DELL Vostro 3510 i5-135G7 8/512

7.499 den.
E zgjedhur

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufi
 
internet kombëtar 
  
  
Pakufi
 
minuta dhe SMS 
  
5GB
 
interneti në roaming 
  
150 minuta
 
biseda ndërkombëtare 
  
150
 
SMS ndërkombëtarë 
  
150 minuta
 
roaming biseda 
  

Çmimi për DELL Vostro 3510 i5-135G7 8/512

499 den.
Zgjidhni
Basic price
32.499denarë
Pripejd
32.999denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
32.999denarë

DELL Vostro 3510 i5-135G7 8/512

Çka ka në kuti?
  • DELL_I Vostro 3510 i5-135G7 8/
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
Karakteristikat themelore
  • 3-cell 41 Wh
  • 15.6" FHD 60Hz Led-Backit
  • 11 Gen IntelCore i5/Intel UHD
  • 2 USB Type-A,Type-C,HDMI
  • 8/512GB
17.5189 мм
3585 мм
Karakteristikat e hollësishme
Ekrani FHD 1920x1080 AG, WVA
Madhësia e ekranit 15.6"
CPU i5 11th Gen Intel i5
Memorja e integruar 512GB
RAM memorja 8 GB
Bateria 3-cell 41 WH integrated
Kamera e përparme HD RGB 720p at 30fps
Dimensionet 358,5x17.5-18,9x235.56
Pesha 1.69kg
Garancia 36

DELL Vostro 3510 i5-135G7 8/512

Garancia dhe servisi
36
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për DELL Vostro 3510 i5-135G7 8/512, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

DELL Vostro 3510 i5-135G7 8/512

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 1 recenzione për këtë pajisje

1
0
0
0
0
5
10.10.2023

A Ju ndihmoi ky recenzion?