Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
Zgjidh ngjyrën

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi

1.879 den.

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Çmimi për Tellur Lightning Headset

0 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Çmimi për Tellur Lightning Headset

0 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Çmimi për Tellur Lightning Headset

0 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Çmimi për Tellur Lightning Headset

0 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Çmimi për Tellur Lightning Headset

0 den.
Zgjidhni
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Tellur Lightning Headset

Çka ka në kuti?
  • Tellur Lightning Headset
  • Упатство за употреба
Karakteristikat themelore
Karakteristikat e hollësishme
Garancia 6

Tellur Lightning Headset

Garancia dhe servisi
6
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Tellur Lightning Headset, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Tellur Lightning Headset

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

0
0
0
0
0
0