Forever Earphones JSE-200 Active

Lexo më shumë
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
Zgjidh ngjyrën

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi

299 den.

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Business Pro XS

589 den./muaj

Çmimi për Forever Earphones JSE-200 Active

0 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro S

943 den./muaj

Çmimi për Forever Earphones JSE-200 Active

0 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro M

1.297 den./muaj

Çmimi për Forever Earphones JSE-200 Active

0 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro L

2.123 den./muaj

Çmimi për Forever Earphones JSE-200 Active

0 den.
Zgjidhni

A1 Business Pro XL

3.185 den./muaj

Çmimi për Forever Earphones JSE-200 Active

0 den.
Zgjidhni
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Forever Earphones JSE-200 Active

Çka ka në kuti?
  • Forever earphones JSE-200
Karakteristikat themelore
120 мм
Karakteristikat e hollësishme
Dimensionet Cable length: 1,20 m
Garancia 6

Forever Earphones JSE-200 Active

Garancia dhe servisi
6
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Forever Earphones JSE-200 Active, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Antarias

"Kuzman Josifovski - Pitu" street, no. 17, 1000 Skopje, Makedonija

Forever Earphones JSE-200 Active

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

0
0
0
0
0
0