Samsung Travel Adapter

Lexo më shumë
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
Ngjyrën: White

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi i pajisjes

699 den.

Çmimi

699 den.

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Samsung Travel Adapter

Çka ka në kuti?
  Karakteristikat themelore
  Karakteristikat e hollësishme
  Garancia 6

  Samsung Travel Adapter

  Garancia dhe servisi
  6
  muajgarancia e prodhuesit
  Servisues i autorizuar për këtë pajisje

  Nëse keni nevojë për servis për Samsung Travel Adapter, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

  Samsung Travel Adapter

  Vlerësimi nga shfrytëzuesit

  Ka gjithsej 2 recenzione për këtë pajisje

  2
  0
  0
  0
  0
  5
  29.01.2023

  A Ju ndihmoi ky recenzion?
  24.01.2023

  A Ju ndihmoi ky recenzion?