Samsung HS1303 In-ear Headphones

Lexo më shumë
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
Zgjidh ngjyrën

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi

409 den.

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Nova XS

499 den./muaj

Çmimi për Samsung HS1303 In-ear Headphones

0 den.
Zgjidhni

A1 Nova S

899 den./muaj

Çmimi për Samsung HS1303 In-ear Headphones

0 den.
Zgjidhni

A1 Nova M

1.099 den./muaj

Çmimi për Samsung HS1303 In-ear Headphones

0 den.
Zgjidhni

A1 Nova L

1.299 den./muaj

Çmimi për Samsung HS1303 In-ear Headphones

0 den.
Zgjidhni
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Samsung HS1303 In-ear Headphones

Çka ka në kuti?
 • Samsung HS1303 Headphones
 • Упатство за употреба
Karakteristikat themelore
  Karakteristikat e hollësishme
  Garancia 6

  Samsung HS1303 In-ear Headphones

  Garancia dhe servisi
  6
  muajgarancia e prodhuesit
  Servisues i autorizuar për këtë pajisje

  Nëse keni nevojë për servis për Samsung HS1303 In-ear Headphones, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

  Video Data service center for mobile phones

  "Ruzveltova" street no. 72, 1000 Skopje, Makedonija

  Video Data servis TV

  "Fevruarski pohod" street, no. 34, 1000 Skopje, Makedonija

  Mobico

  Blvd. "Partizanski odredi" no. 62, mezzanine, loc. no. 2, 1000 Skopje, Makedonija

  Samsung HS1303 In-ear Headphones

  Vlerësimi nga shfrytëzuesit

  Ka gjithsej 0 recenzione për këtë pajisje

  0
  0
  0
  0
  0
  0