Корисничка поддршка

Како да регистрирам припејд број?

Припејд регистрација може да се направи преку веб страната на A1 преку следниов линк: www.a1.mk/pripejd/registracija

Освен на овој начин, регистрацијата може да се направи и на следниве начини:

  • во кое било продажно место на А1 Македонија ДООЕЛ Скопје означено со А1 брендот;
  • преку одговори на примените SMS пораки од бројот 140150; или
  • со испраќање на SMS порака со содржина REG на 140150.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања