Корисничка поддршка

Како да активирам SOS кредит?

Услугата SOS кредит Ви овозможува да искористите 30 денари во моментот кога Ви е потребно.

Истите ќе бидат наплатени од следното надополнување и тоа 35 денари (30 денари за SOS кредитот и 5 денари за испратената SOS порака).

Испратете порака со содржина „SOS“ на бројот 144 333. 

Услугата можете да ја користете доколку ги исполнувате следниве услови:

  • имате минимум 2 поединечни надополнувања (било која сума) во последните 3 месеци;
  • да немате повеќе од 5 денари на сметка;
  • доколку претходно е искористен SOS кредит, истиот да е платен.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања