Корисничка поддршка

Во странство сум, а не можам да се поврзам на мрежа, што да направам?

Направете рестарт на мобилниот уред со вадење и ставање на SIM-картичката и на батеријата (доколку се вади), а потоа изберете ја рачно мрежата. Обидете се рачно да го промените и мрежниот режим, обидете се со сите три режими одделно. Доколку по овие проверки не успеете да се поврзете на мрежата, јавете се во Контакт центарот на бројот +389771234 или пишете ни е-мејл на: kontakt@A1.mk.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања