Корисничка поддршка

Добив SMS-порака додека сум во странство. Дали пораката ќе ми се наплати?

Кога користите роаминг, Вашите примени SMS-пораки се бесплатни (доколку не се однесуваат на некоја дополнителна услуга за која се наплаќаат дојдовни пораки – кои давателот на услуга ги наплаќа без разлика дали се наоѓате во Македонија или во странство).

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања