Корисничка поддршка

Зошто ми е бавен интернетот во странство?

Брзината на интернетот зависи од мрежната покриеност од операторот на земјата во којашто престојувате, како и од мрежниот режим во Вашиот уред.

Проверка на Вашиот мрежен режим можете да направите во Вашиот телефон во полето „Settings“ – „Mobile Network“ – „Network mode/type“ и поставете го на 4G/3G/2G.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања