Корисничка поддршка

„Мојот А1“ – Плаќање сметка, префрлање припејд кредит и активација на дополнителен пакет

Погледнете го видео туторијалот што ќе Ви помогне како да платите сметка, да префрлите припејд кредит или да активирате дополнителен пакет преку „Мојот А1“:

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања