Корисничка поддршка

Немам слика на телевизорот, што да направам?

Ќе биде потребно преку далечинскиот управувач на вашиот телевизор да притиснете на копчето TV/AV, input или source и да префрлите на соодветниот излез (HDMI, SCART, AV) зависно од Вашиот ТВ ресивер на кој излез е приклучен.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања