Корисничка поддршка

Како да направам промена на име и лозинка на WiFi мрежа?

Погледнете ги видеата каде што детално е опишан начинот за промена на Вашата WiFi лозинка според модемот/рутерот кој го користите:

 

Combo Box ZTE MF283V

 

 

Combo Box ZTE MF283+

 

 

Technicolor 7200

 

 

Combo Box Ping L3630-W3

 

 

Combo Box Huawei 315B

 

 

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања