Корисничка поддршка

Како да склучам претплатнички договор за постпејд услуги?

Постпејд корисник можете да станете преку неколку канали:

  • со аплицирање онлајн преку нашата веб-страница и избор на соодветен тарифен модел преку нашиот „E-Shop“ на следниот линк www.A1.mk/e-shop при што треба да ги пополните формите за нарачка и да одберете уред или
  • со аплицирање онлајн преку нашиот „A1 Live Shop:www.A1.mk/liveshop каде што преку виртуелната продавница може да разговарате со нашите продажни агенти во живо и да добиете детални информации за сите наши производи и услуги
  • посетете го најблиското A1 продажно место со приложување документ за лична идентификација (лична карта или пасош).

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања