Купувајте онлајн, добијте попуст и заштедете време!

Искористете ги сите поволности што Ви ги овозможува онлајн купувањето и заштедете. А1 Ви нуди целосно дигитализиран процес на купување уреди во комбинација со склучување договор за мобилни услуги.

Поволности со онлајн купување:

онлајн попуст за нов уред по Ваш избор
нарачувате кога сакате и од каде сакате
заштедувате време за посета на салон
склучувате договор и плаќате целосно онлајн
бесплатна достава на Вашата адреса

КАКО ДА НАРАЧАТЕ ОНЛАЈН?

1

Одберете уред

Одберете го, односно кликнете на уредот кој сакате да го нарачате
2

Изберете боја и тарифа

изберете од достапните бои на уредот, тарифа за мобилните услуги, како и начин на плаќање и кликнете “Нарачај“
3

Потврдете го изборот

откако ќе ги проверите сите детали на избраниот уред и избраната тарифа во Вашата кошничка, продолжете на следниот чекор
4

Изберете тип на корисник

изберете дали сакате да го обновите Вашиот А1 договор или сакате да склучите нов договор
5

Внесете податоци

внесете ги Вашите лични податоци и изберете го начинот на плаќање
6

Бесплатна достава до дома

по комплетирање на Вашата нарачка, Вашиот уред ќе биде доставен на Вашата адреса во најбрз можен рок

ОДБЕРЕТЕ ГО
ВИСТИНСКИОТ
УРЕД ЗА ВАС

Побрзајте, понудата трае до 11.06.2024.