Çmimi i pajisjes 21.096 den. në A1 Ultra M

Xiaomi 13 Lite 5G 8/256

Lexo më shumë
4500 mAh
8GB / 256GB
50+8+2MP rear + 32MP front
6.55" FHD+ AMOLED (2400x1080)
Octa-core
онлајн попуст 2.000 ден.
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
4500 mAh
8GB / 256GB
50+8+2MP rear + 32MP front
6.55" FHD+ AMOLED (2400x1080)
Octa-core
Ngjyrën: Lite Blue

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Ultra M
Ndrysho tarifën
1.199 den./muaj
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi i pajisjes
958 den. x 24 muaj

879 den. x 24 muaj

Tarifa: A1 Ultra M
1.199 den./muaj
Çmimi

958 den. x 24 muaj

879 den. x 24 muaj

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Ultra XS

549 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
6GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Xiaomi 13 Lite 5G 8/256

1.171 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra S

999 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
60GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Xiaomi 13 Lite 5G 8/256

1.004 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra M

1.199 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
3 muaj falas
 
  

Çmimi për Xiaomi 13 Lite 5G 8/256

879 den. x 24 muaj
E zgjedhur

A1 Ultra L

1.399 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
50 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
6 muaj falas
 
  

Çmimi për Xiaomi 13 Lite 5G 8/256

671 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra XL

1.699 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 200GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
12 muaj falas
 
  

Çmimi për Xiaomi 13 Lite 5G 8/256

463 den. x 24 muaj
Zgjidhni
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Xiaomi 13 Lite 5G 8/256

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Ultra XS

549 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
6GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Xiaomi 13 Lite 5G 8/256

1.171 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra S

999 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
60GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Xiaomi 13 Lite 5G 8/256

1.004 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra M

1.199 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
3 muaj falas
 
  

Çmimi për Xiaomi 13 Lite 5G 8/256

879 den. x 24 muaj
E zgjedhur

A1 Ultra L

1.399 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
50 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
6 muaj falas
 
  

Çmimi për Xiaomi 13 Lite 5G 8/256

671 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra XL

1.699 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 200GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
12 muaj falas
 
  

Çmimi për Xiaomi 13 Lite 5G 8/256

463 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Senior

299 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
500MB
 
internet kombëtar 
Pakufi
 
Minuta drejt A1 
  
50
 
Minuta drejt rrjeteve tjera 
kombëtare (fikse/cel.) 
50
 
SМЅ drejt të gjitha 
rrjeteve kombëtare 

Çmimi për Xiaomi 13 Lite 5G 8/256

/
Basic price
31.999denarë
Pripejd
33.999denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
33.999denarë

Zgjidh

The Xiaomi 13 Lite 5G is a powerful phone with impressive features. It boasts an octa-core processor, 8GB RAM, and 256GB storage,ensuring smooth and seamless performance. The 50+8+2MP rear camera and 32MP front camera take stunning photos and selfies. With a 6.55" FHD+ AMOLED display, you can enjoy your content with vivid colors and clarity. The 4500mAh battery provides ample power to keep up with your busy lifestyle. In summary, the Xiaomi 13 Lite 5G is a great choice for anyone who wants a powerful phone with a fantastic camera and display.

Xiaomi 13 Lite 5G 8/256

Çka ka në kuti?
  • Xiaomi 13 Lite 5G 8/256
  • Адаптер
  • Кабел за полнење
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
Karakteristikat themelore
  • 4500 mAh
  • 8GB / 256GB
  • 50+8+2MP rear + 32MP front
  • 6.55" FHD+ AMOLED (2400x1080)
  • Octa-core
7.23 mm
72.7 mm
159.2 mm
Karakteristikat e hollësishme
Rrjeti GSM/HSPA/LTE/5G
Lloji i SIM Dual Nano SIM & eSIM
Ekrani FHD+ AMOLED (2400x1080), 120Hz
Madhësia e ekranit 6.55"
Kamera 50+8+2MP
Sistemi operativ Android
CPU Octa-core
Memorja e integruar 256 GB
RAM memorja 8 GB
Bateria Li-Po 4500 mAh
Menyja në maqedonisht Yes
Telefoni punon vetëm me A1 SIM kartelë No
Kamera e përparme 32MP
Dimensionet 159.2 x 72.7 x 7.23 mm
Pesha 171g
Garancia 24

Xiaomi 13 Lite 5G 8/256

Garancia dhe servisi
24
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Xiaomi 13 Lite 5G 8/256, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Xiaomi 13 Lite 5G 8/256

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 2 recenzione për këtë pajisje

2
0
0
0
0
5
30.03.2023

A Ju ndihmoi ky recenzion?
14.11.2023

A Ju ndihmoi ky recenzion?