Çmimi i pajisjes 5.976 den. në A1 Ultra M

Vivo Y36 8/256

Vivo Y36 8/256 is a sleek and powerful smartphone designed to provide users with a cutting-edge mobile experience. With 5G connectivity, users can enjoy faster internet speeds and seamless multimedia streaming. The device boasts a vibrant and immersive display, making it ideal for gaming, watching videos, and browsing.

Equipped with a high-quality camera system, Vivo Y36 8/256 captures stunning photos and videos, ensuring users can document every moment with clarity. Its powerful processor and ample RAM ensure smooth multitasking and efficient performance. Additionally, the smartphone offers a stylish and ergonomic design, making it both aesthetically pleasing and comfortable to use.

Lexo më shumë
50+2+2MP rear + 16MP front
6.64" LCD FHD+ Display
Octa-core
8GB / 256GB
5000 mAh
онлајн попуст 3.000 ден.
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
50+2+2MP rear + 16MP front
6.64" LCD FHD+ Display
Octa-core
8GB / 256GB
5000 mAh
Ngjyrën: Black

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Ultra M
Ndrysho tarifën
1.199 den./muaj
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi i pajisjes
379 den. x 24 muaj

249 den. x 24 muaj

Tarifa: A1 Ultra M
1.199 den./muaj
Çmimi

379 den. x 24 muaj

249 den. x 24 muaj

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Ultra XS

549 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
6GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Vivo Y36 8/256

541 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra S

999 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
60GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Vivo Y36 8/256

374 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra M

1.199 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
3 muaj falas
 
  

Çmimi për Vivo Y36 8/256

249 den. x 24 muaj
E zgjedhur

A1 Ultra L

1.399 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
50 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
6 muaj falas
 
  

Çmimi për Vivo Y36 8/256

171 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra XL

1.699 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 200GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
12 muaj falas
 
  

Çmimi për Vivo Y36 8/256

/
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Vivo Y36 8/256

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Ultra XS

549 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
6GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Vivo Y36 8/256

541 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra S

999 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
60GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Vivo Y36 8/256

374 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra M

1.199 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
3 muaj falas
 
  

Çmimi për Vivo Y36 8/256

249 den. x 24 muaj
E zgjedhur

A1 Ultra L

1.399 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
50 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
6 muaj falas
 
  

Çmimi për Vivo Y36 8/256

171 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra XL

1.699 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 200GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
12 muaj falas
 
  

Çmimi për Vivo Y36 8/256

/

A1 Senior

299 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
 
 
500MB
 
internet kombëtar 
Pakufi
 
Minuta drejt A1 
  
50
 
Minuta drejt rrjeteve tjera 
kombëtare (fikse/cel.) 
50
 
SМЅ drejt të gjitha 
rrjeteve kombëtare 

Çmimi për Vivo Y36 8/256

/
Basic price
17.999denarë
Pripejd
19.999denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
19.999denarë

Zgjidh

Vivo Y36 8/256 is a sleek and powerful smartphone designed to provide users with a cutting-edge mobile experience. With 5G connectivity, users can enjoy faster internet speeds and seamless multimedia streaming. The device boasts a vibrant and immersive display, making it ideal for gaming, watching videos, and browsing.

Equipped with a high-quality camera system, Vivo Y36 8/256 captures stunning photos and videos, ensuring users can document every moment with clarity. Its powerful processor and ample RAM ensure smooth multitasking and efficient performance. Additionally, the smartphone offers a stylish and ergonomic design, making it both aesthetically pleasing and comfortable to use.

Vivo Y36 8/256

Çka ka në kuti?
  • Vivo Y36 8/256
  • Адаптер
  • Кабел за полнење
  • Упатство за употреба
  • Гарантен лист
Karakteristikat themelore
  • 50+2+2MP rear + 16MP front
  • 6.64" LCD FHD+ Display
  • Octa-core
  • 8GB / 256GB
  • 5000 mAh
164.0676.178.07 mm
Karakteristikat e hollësishme
Rrjeti GSM/HSPA/LTE
Lloji i SIM Dual Nano SIM
Ekrani LCD FHD+ Display (2388 × 1080)
Madhësia e ekranit 6.64”
Kamera 50+2+2MP
Sistemi operativ Android
CPU Octa-core
Memorja e integruar 256 GB
RAM memorja 8 GB
Bateria 5000 mAh
Menyja në maqedonisht Yes
Telefoni punon vetëm me A1 SIM kartelë No
Kamera e përparme 16MP
Dimensionet 164.06 × 76.17 × 8.07 mm
Pesha 202g
Garancia 24
Garancia dhe servisi
24
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Vivo Y36 8/256, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Vivo Y36 8/256

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 2 recenzione për këtë pajisje

2
0
0
0
0
5
19.12.2023

A Ju ndihmoi ky recenzion?
07.12.2023

A Ju ndihmoi ky recenzion?