Çmimi i pajisjes 23.976 den. në A1 Ultra L

Apple iPhone 11 64GB

Lexo më shumë
6.1" Liquid Retina IPS LCD
Hexa-core
12+12MP rear + 12MP front
4 GB
онлајн попуст 5.000 ден.
Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn
6.1" Liquid Retina IPS LCD
Hexa-core
12+12MP rear + 12MP front
4 GB
Ngjyrën: Black

Në dispozicion në sasi të kufizuara

Në dispozicion

Nuk është në dispozicion onlajn

Tarifa
A1 Ultra L
Ndrysho tarifën
1.399 den./muaj
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste
Çmimi i pajisjes
1.209 den. x 24 muaj

999 den. x 24 muaj

Tarifa: A1 Ultra L
1.399 den./muaj
Çmimi

1.209 den. x 24 muaj

999 den. x 24 muaj

Transporti falas

A dëshironi të dini kur do të ketë në dispozicion

Sasi të kufizuara
Në dispozicion
Nuk është në dispozicion onlajn

A1 Ultra XS

549 den./muaj

 
 
6GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Apple iPhone 11 64GB

1.499 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra S

999 den./muaj

 
 
60GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Apple iPhone 11 64GB

1.333 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra M

1.199 den./muaj

5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
3 muaj falas
 
  

Çmimi për Apple iPhone 11 64GB

1.208 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra L

1.399 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
50 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
6 muaj falas
 
  

Çmimi për Apple iPhone 11 64GB

999 den. x 24 muaj
E zgjedhur

A1 Ultra XL

1.699 den./muaj

5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 200GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
12 muaj falas
 
  

Çmimi për Apple iPhone 11 64GB

791 den. x 24 muaj
Zgjidhni
Zgjidhni tarifën
Kthimi i produktit
Dorëzim falas
Gjithmon në përfiti
Pagesë e sigurtë

Apple iPhone 11 64GB

Çmimi i pajisjes dhe tarifa
Tarifa
Kohëzgjatja e kontratës
Mënyra e pagesës
Me tarif� t� nj�hershme prej 199 den. p�r pajisje me k�ste

A1 Ultra XS

549 den./muaj

 
 
6GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Apple iPhone 11 64GB

1.499 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra S

999 den./muaj

 
 
60GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Apple iPhone 11 64GB

1.333 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra M

1.199 den./muaj

5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
3 muaj falas
 
  

Çmimi për Apple iPhone 11 64GB

1.208 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra L

1.399 den./muaj

Tarifa e rekomanduar
5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
50 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
6 muaj falas
 
  

Çmimi për Apple iPhone 11 64GB

999 den. x 24 muaj
E zgjedhur

A1 Ultra XL

1.699 den./muaj

5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 200GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  
Screen Insurance
 
12 muaj falas
 
  

Çmimi për Apple iPhone 11 64GB

791 den. x 24 muaj
Zgjidhni

A1 Ultra XS SIM

449 den./muaj

 
 
6GB
 
internet kombëtar 
 
 
  
  
Pakufizuar
 
minuta kombëtare 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Apple iPhone 11 64GB

/

A1 Ultra S SIM

899 den./muaj

 
 
60GB
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 50GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
 
 
  
  
Screen Insurance
 
1 muaj falas
 
  

Çmimi për Apple iPhone 11 64GB

/

A1 Ultra M SIM

1.099 den./muaj

5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  

Çmimi për Apple iPhone 11 64GB

/

A1 Ultra L SIM

1.199 den./muaj

5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 100GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
50 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  

Çmimi për Apple iPhone 11 64GB

/

A1 Ultra XL SIM

1.499 den./muaj

5G
 
pakufizuar
 
internet kombëtar 
A1 Net Sef
 
deri më 200GB 
me mundësi për shkëmbim 
Pakofizuar
 
minuta kombëtare dhe ЅМЅ 
  
100 minuta
 
biseda jashtë vendit 
  

Çmimi për Apple iPhone 11 64GB

/

A1 Senior

299 den./muaj

 
 
500MB
 
internet kombëtar 
Pakufi
 
Minuta drejt A1 
  
50
 
Minuta drejt rrjeteve tjera 
kombëtare (fikse/cel.) 
50
 
SМЅ drejt të gjitha 
rrjeteve kombëtare 

Çmimi për Apple iPhone 11 64GB

/
Basic price
42.999denarë
Pripejd
44.999denarë
Çmimi vetëm për pajisjen
44.999denarë

Zgjidh

A super smartphone with a modern design in an aluminum frame and 6.1” LCD screen. It has a great dual rear 12 MP + 12 MP camera, as well as a 12 MP front camera. It comes with fast performances and a powerful 16-core processor.

Apple iPhone 11 64GB

Çka ka në kuti?
  • iPhone 11 64GB
  • Кабел за полнење
  • Упатство за употреба
Karakteristikat themelore
  • 6.1" Liquid Retina IPS LCD
  • Hexa-core
  • 12+12MP rear + 12MP front
  • 4 GB
8.3 mm
75.7 mm
150.9 mm
Karakteristikat e hollësishme
Rrjeti GSM/HSPA/LTE
Lloji i SIM Dual Nano SIM & eSIM
Ekrani Liquid Retina IPS LCD
Madhësia e ekranit 6.1"
Kamera 12MP + 12MP
Sistemi operativ iOS
CPU Hexa-core Apple A13 Bionic
Memorja e integruar 64 GB
RAM memorja 4 GB
Menyja në maqedonisht No
Telefoni punon vetëm me A1 SIM kartelë Yes
Kamera e përparme 12MP
Dimensionet 150.9 x 75.7 x 8.3 mm
Pesha 194g
Garancia 12

Apple iPhone 11 64GB

Garancia dhe servisi
12
muajgarancia e prodhuesit
Servisues i autorizuar për këtë pajisje

Nëse keni nevojë për servis për Apple iPhone 11 64GB, kontaktoni servisuesin e autorizuar.

Apple iPhone 11 64GB

Vlerësimi nga shfrytëzuesit

Ka gjithsej 3 recenzione për këtë pajisje

3
0
0
0
0
5
abc123
05.07.2023

A Ju ndihmoi ky recenzion?
Gulcan kadric
12.03.2022

Preubav i predobar

A Ju ndihmoi ky recenzion?
30.06.2022

A Ju ndihmoi ky recenzion?