ЕВРОПА (БЕЗ РУСИЈА) СВЕТ (СО РУСИЈА)

РОАМИНГ ПАРТНЕРИ

А1 Македонија, како официјален партнер на Vodafone во Македонија, Ви овозможува роаминг за комуникација со кого сакате, каде што сакате.

Одберете држава

Тип на корисник