Корисничка поддршка

Направив надополнување на сметка, а кредитот сè уште не ми е пристигнат?

Доколку кредитот не е надополнет/префрлен и по 24 часа или е префрлен износ помал од направеното дополнување тогаш одете во продажното место каде што е направено надополнувањето заедно со фискалната сметка или испратете ја по мејл на kontakt@A1.mk за да се направи проверката.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања