Корисничка поддршка

Како да надополнам кредит?

Надополнување на припејд сметката може да се направи на повеќе начини:

  • преку нашата веб страна на следниов линк www.a1.mk/nadopolni-kredit, постапката е едноставна само следете ги чекорите низ процесот
  • преку услугата  Кредит трансфер со испраќање на бесплатна СМС порака од А1 постпејд број на бројот 1443 со содржина „DOPOLNI" додај гo бројот на А1 Припејд корисникот (07Х ХХХ ХХХ) и износот на кредитот ХХХ што сакаш да го префрлиш (минимум 100 денари и максимум 300 денари за едно надополнување). На пример, За префрлени 300 денари на бројот 077123456, SMS пораката треба да изгеледа вака: “DOPOLNI 077123456 300”
  • преку услугата Мојот А1 (мобилна апликација или веб портал) - Во самото мени ја има услугата "префрли кредит" каде што ќе треба да ги внесете потребните информации во полињата и да притиснете "испрати". Можеш да направиш надополнување од 100 денари па сè до 1.000 денари користејќи платежни картички Master, Maestro и Visa.
  • A1 e-ваучер преку нашите продажни места A1 продажни салони, А1 партнерски места и трафики - Едноставно избери кој било износ помеѓу 100 и 1000 денари и посети едно од продажните места коишто овозможуваат надополнување со A1 е-ваучер.
  • со A1 хартиен ваучер - Ваучерите се достапни во различни вредности од 100, 200, 300, 500 и од 1000 денари. Ваучерот можете да го внесете на бројот 1770 преку стандардното мени за повик и стисни ја слушалката, притисни 2 и внеси го кодот со 14 цифри од ваучерот и потврди со притискање на “#” или преку USSD кодот -> *100# кодот на ваучер и притисни "#" па слушлката за повик (пр. *100#12345678912345#).
  • преку банкоматите на Тутунска и на Стопанска банка - Сè што треба да направиш е да поседуваш картичка од која било банка да ги следиш лесните чекори за надополнување на сметката што се наведени на следниот линк и да ја надополниш твојата A1 Припејд сметка со износ помеѓу 100 и 1000 денари.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања