Корисничка поддршка

Колку кредит имам?

Состојбата на Вашата припејд сметка може да се провери:

  • преку „Мојот A1“ каде што состојбата на Вашата припејд сметка е прикажана на почетната страна;
  • со внесување на кодот *101# и притискање на слушалката за повик; или
  • со повик кон бројот 1770, изберете 1, по што ќе слушнете известување за моменталната состојба на сметката и важноста на истата.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања