Корисничка поддршка

Кога може да земам нов уред (телефон/телевизор/лаптоп/смарт уред)?

Доколку сте постоечки корисник на постпејд мобилна линија и имате потреба од нов уред и сте во период на три месеци пред истек на Вашата договорна обврска истата можете да ја продолжите на нови 24 месеци и да подигнете нов уред согласно Вашите потреби.

Договорот можете да го обновите со валиден документ за лична идентификација во најблиското А1 продажно место, онлајн преку нашиот „E-Shop“  www.a1.mk/e-shop при што потребно е да ги пополните формите за нарачка или преку нашиот A1 Live Shop: https://www.a1.mk/liveshop.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања