Корисничка поддршка

Зошто не ги гледам сите мои броеви на „Мојот А1“?

Станува збор за различни привилегии за пристап на мобилната апликација. Во случајот Ви се потребни Master привилегии.

Master привилегии на корисничкиот профил за приватни лица може да добиете со внесување на лозинката од Договорот во менито во полето „Мојот профил“ преку веб-порталот „Мојот А1“.

Master привилегии – овој профил овозможува преглед и администрација на сите функционалности за Вашиот број, како и преглед на остварениот сообраќаj за сите броеви/линии што се на Вашиот претплатнички договор.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања