Корисничка поддршка

Зошто немам WiFi, а на кабел имам интернет?

Потребно е да се направи проверка на Вашиот модем/рутер дали е вклучена опцијата за WiFi (проверете дали свети сијаличката за Wireless, доколку користите кабелски модем/рутер Techicolor притиснете на копчето кое се наоѓа на десната страна од модемот).

Доколку користете Combo Box уред направете рестарт на уредот преку копчето „Reset“ со игла. Копчето се наоѓа на горната страна од рутерот.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања