Корисничка поддршка

Дали може да го префрлам мојот A1 Припејд број во постпејд?

Доколку имате активен А1 Припејд број, во секое време можете бесплатно да го префрлите во постпејд, со избор на тарифен модел што одговара на Вашите потреби и со склучување претплатнички договор во најблиското A1 продажно место. На овој начин можете да купите мобилен уред по повластени цени (во согласност со цените за склучување нов претплатнички договор).

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања