Корисничка поддршка

Дали имате интернет-пакет што може да го користам во викендичка?

А1 Combo Box е едноставно решение за пристап до фиксни услуги – телефонија и фиксен интернет преку брзо и едноставно поврзување во Вашиот дом.

Предноста се состои во тоа што уредот што го добивате работи безжично, а можете да го користите во кој било дел од државата на две различни адреси.

Уредот е многу едноставен за користење, само се вклучува во струја и е спремен за користење (plug&play).

А1 Combo Box користи LTE (4G)/3G (мобилна технологија).

Повеќе детали на следните линкови:
 https://www.A1.mk/combo-paketi/a1-combo-box 
 https://www.A1.mk/combo-paketi/a1-combo-box-go 

 

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања