Корисничка поддршка

Зошто не ја добивам сметката?

Доколку имате активна електронска сметка и не Ви е доставена во Inbox, направете проверка во фолдерите „Junk, Spam или Other“ и пристигнатата порака од „A1-noreply@A1.mk“ означете ја дека не е Spam, за и во иднина да ги добивате во полето „Inbox“.

Доколку сметката не се доставува на Вашата адреса во хартиена форма, Ве молиме проверката направете ја во најблискиот А1 продажен салон или со повик во Контакт центарот на телефонскиот број 077 1234.

Дали сте задоволни од одговорот?

Слични прашања